В Україну прийшла справжня холодна осінь першого тижня жовтня. Температура стрімко падала вниз, а в деяких областях навіть спостерігався дощ та нічні заморозки. Втім, за прогнозами синоптиків, українці ще встигнуть насолодитися останнім теплом цього року.

З середини наступного тижня, з 11 жовтня, до країни повернеться сприятлива погода. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Осінні канікули, фото з відкритих джерел
Осінні канікули, фото з відкритих джерел

Хвилі теплого повітря зайдуть на південь та захід України. Найкомфортніше у середу буде у Львівській, Чернівецькій, Одеській, Херсонській та Миколаївській областях. У вказаних областях стовпчик термометра підніметься до +20 градусів. Після цього тепло наздожене мешканців інших областей, завдяки чому за вікном буде до +22 градусів.

Однак у західних областях, незважаючи на комфортну температуру повітря, четвер 12 жовтня буде дощовим. Опади очікуються у другій половині дня.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Прогноз погоди на 12 жовтня, Укргідрометцентр.
Прогноз погоди на 12 жовтня, Укргідрометцентр.

Синоптик Ігор Кібальчич також озвучив свій прогноз про те, що в Україні очікується бабине літо, але за його даними тепло прийде пізніше - з другої половини жовтня. При цьому температура повітря підніматиметься поступово, без різких стрибків.

Раніше ми писали про те, що українці обурені роботою комунальників - вчотирьох прибирають один метр, гроші нема куди витратити

Як повідомляв Знай.ua, пільги та виплати для українських дітей: хто може розраховувати на допомогу від держави

Також портал Знай.ua писав, що буде тепло, і гроші на їжу залишаться: у ПФУ підказали, хто може в жовтні оформити субсидію