Вранці 8 жовтня стало відомо, що легендарна артистка України Ніна Матвієнко покинула цей світ у віці 75 років. Новина шокувала як популярних зірок, так і простих українців.

На просторах інтернету численні фанати та інші артисти вшанували пам'ять Ніни Митрофанівни, а також висловили глибокі співчуття родині, адже у співачки залишилися діти, онуки і чоловік.

Зокрема, Ірина Білик відзначила, що світу дуже не вистачатиме посмішки та дивовижного голосу співачки, а новина про її смерть буквально довела зірку до сліз. Радіоведучий Слава Дьомін теж провів Матвієнко в останню путь.

Пост Ірини Білик, скріншот
Пост Ірини Білик, скріншот

У свою чергу репер Потап розповів про глибоку любов до співачки та її творчості, яка не раз змушувала його плакати. Павло Зібров теж не поскупився на теплі слова на адресу Матвієнка.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

"Душа української пісні відлетіла у вічність… світла пам'ять Ніна Митрофанівна, глибокі співчуття сім'ї", - написав він.

У кожного з них назавжди залишаться теплі спогади та спільні фотографії з Ніною Матвієнко, а також неймовірний біль через її втрату. Пам'ять артистки ще вшанувала Наталія Могилевська, родина Віктора Павліка, Ольга Фреймут та багато інших знаменитостей.

Могилевська та Фреймут, скріншот
Могилевська та Фреймут, скріншот

Численні фанати також залишили безліч теплих слів під постом доньки артистки Тоні Матвієнко, яка повідомила трагічну новину.

"Шалена втрата для всього українського народу", "Пішла українська душа, світла пам'ять", "З Ніною Митрофанівною пішла ціла епоха", - написали вони.

Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/
Коментарі - instagram.com/tonya_matvienko/

Нагадаємо, померла Ніна Матвієнко: дочка повідомила про смерть легендарної співачки

Раніше ми писали про те, що Ніна Матвієнко не змогла змовчати, це мають почути всі українці: "Згадаймо разом із сльозами..."

Як повідомляв Знай.ua, дай бог кожному: як виглядає Ніна Матвієнко у свої 75 років