Відома українська бізнес-вумен, а також дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала, як проводить час із дітьми на відстані. Нова лякаюча реальність.

Про це вона розповіла у своєму особистому Telegram-каналі, де регулярно висловлюється на різні теми, а також ділиться деякими подробицями з особистого життя.

Даша Кацуріна, фото: Instagram
Даша Кацуріна, фото: Instagram

На цей раз дівчина продемонструвала те, як вона проводить свій вільний час із дітьми. Найімовірніше, Даша Кацуріна зараз вирушила по роботі в Україну, а от дітлахів залишила у Польщі, де вони планують проживати наступного року.

Війна внесла деякі корективи у їхнє життя. Спочатку війна, потім розлучення, переїзд до нової країни, нові відносини, знову переїзд. Дітей вона тоді боялася везти до Києва, але сама не могла вчинити інакше.

Популярні новини зараз
В Україні знову індексують пенсії: цифри та прогнози Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик
Показати ще

"New reality: малюємо з малої по тг" - сказано у повідомленні під постом. Навіть перебуваючи з відривом дівчина встигає виділити час те що, щоб приділити увагу дітям.

Даша Кацуріна, фото: Instagram
Даша Кацуріна, фото: Instagram

Графік у дівчини сильно завантажений, і вона розповіла вже про це на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Регулярно вона приїжджає в українську столицю по роботі, незважаючи на війну. Її графік в останні два тижні виглядає так: Варшава-Львів-Київ-Івано-Франківськ-Яворів-Київ-Рівне-Варшава-Лодзь-Варшава-Львів-Київ. Стільки за такий проміжок часу дівчина, напевно, ніколи не подорожувала.

"Втомлена, але вдячна за цю можливість" - зазначила Даша Кацуріна.

Даша Кацуріна, фото: Instagram
Даша Кацуріна, фото: Instagram

Нагадаємо, що Володимир Дантес не говорив Кацуріної , але до весілля він не готовий - чого не сказати про Дорофєєву: "І так класно".

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес попросив за гроші допомогти йому роздягнути Кацуріна: "Голая поруч зі мною...".