Відомий гуморист Валерій Жидков продовжує глузувати з росіян, яким промили мізки так, що навіть без телевізора у всесвітній мережі вони шукають тільки те, без чого не можуть жити пропагандиста солов'єва.

На своїй сторінці у Instagram Валерій нагадав про себе черговою цитатою, яка здатна претендувати на крилату. Він написав:

Валерій Жидков, фото: Знай.ua
Валерій Жидков, фото: Знай.ua

"Просунуті" росіяни: - Я телевізору не довіряю, я дивлюсь солов'єва в інтернеті" - написав комік.

Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Валерій Жидков. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Шанувальники тонкого гумору Жидкова прокоментували його висловлювання.

"З рубрики - *Я не бухаю, я приймаю C2H5OH", "Ну це не просунуті, вони ще зомбі", "Правильно, Арестович і Фейгін можуть виходити в рекомендаціях))", "Блін, ) чому так смішно)?", "Валерію, перемога за вами!", "Валера, на жаль, це не жарт. Я порадив своїм друзям, у яких у батьків промиті мізки пропагандою, "позбавити" будинок телевізора. Друзі стверджують, що весь цей контент вони шукають в інтернеті. Вони приречені... Слава Україні!", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/
Коментарі. Фото: instagram.com/valeryzhidkov_official/

Нагадаємо, що Валерій Жидков із "Квартал 95" вирішив висловитися про своє життя: "Я б її ще не використав".

Раніше ми повідомляли, що Тамбовський вовк із "Квартал 95" Валерій Жидков дозволив сміятися під час війни: "Це щеплення від божевілля".

Також стало відомо, що Валерій Жидков із "Квартал 95" розповів про сором росіян: "путіну сподобалося в цій ролі бути".