Відомий український "всевидячий", астролог, мольфар та переможець шоу "Битва екстрасенсів" Максим Гордєєв, запитав у карт Таро про те, чи є винна "рука кремля" у нападі бойовиків ХАМАС на Ізраїль.

Про це він розповів на своєму каналі у Youtube.

Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube
Макс Гордєєв. Скріншот з Youtube

Багато українців порівнюють терористів ХАМАС із росіянами, які зараз так само жорстоко вбивають, катуюють та гвалтують наших громадян.

Макс Гордєєв розповів про те, чи допомогає путін палестинським бойовикам.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи Змінили вимоги до стажу: майбутня пенсія буде більше очікуваного Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Карти показали мольфару що представники ХАМАС звертались до кривавого диктатора за порадами, які він їм надав.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

Лідери терористів питали у путіна, як їм правильно вчиняти звірства та отримали від нього так звану "методичку".

""Паж кубків" символізує емоційний посил. Люди захотіли мати таку ж емоцію, як має путін. Вони до нього звернулися 100%, попросили конкретну пораду як це зробити, та дати так звану "методичку". У путіна немає чим допомагати, однак він дав їм емоційний посил, а тому ми бачимо доволі знайому нам історію" - розповідає мольфар.

Такод Максим пояснив, чи дасть кривавий диктатор палестинським бойовикам російських військових, які будуть допомагати захопити Ізраїль.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

Мольфару випала карта "Рицар мечів", яка означає, що путін буде і далі особисто консультувати представників ХАМАС та надавати людей, які допоможуть здійснювати напади на Ізраїль.

Нагадаємо, знову вдома виявляться на дні? Екстрасенс Макс Гордєєв попередив українців про масштабне підтоплення.

Раніше повідомлялося, вороги до вас не дотягнуться, а біда обійде стороною: дзеркальний захист від пристріту, псування та інших впливів.

Також, екстрасенс Гордєєв розповів, чи будуть приходити повістки в Дії: "Якщо не знайдуть достатньо військових..."