Вже 14 жовтня у час молодого місяця почнеться перше сонячне затемнення, яке стане початком цілого коридору затемнень.

Такі явища впливають на поведінку людини та її самопочуття. Завершення коридору відбудеться 28 жовтня, місячним затемненням.

Місячне затемнення, фото: REUTERS
Місячне затемнення, фото: REUTERS

Для тих, хто страждає на сердечні хвороби, астрологи мають невтішні новини – вони мають стежити за своїм самопочуттям. Також обережність мають проявити люди, які страждають безсонням та нав’язливими думками. Варто не піддаватися емоціям та негативним думкам, адже у цей час населення може підвищитися дратівливість та є великий ризик виникнення конфліктів. У цей час рекомендують більше гуляти на свіжому повітрі та відпочивати. А от куріння та алкоголь варто виключити зі свого життя, або ж зменшити.

Астрологи пояснюють, що під час коридору затемнень завжди може коливатися настрій, або ж змінюватися на незвичний. Майже завжди піднімається тривожність, що може спровокувати напружені та складні події.

Популярні новини зараз
Ощадбанк приготував оновлення для клієнтів: не поспішайте перевипускати картки Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Зупинили працівники ТЦК: що робити, щоб не мобілізували прямо з вулиці Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Місячне затемнення принесе проблеми
Місячне затемнення принесе проблеми

Це явище не можна назвати рідкісним – його спостерігають 2 рази на рік. Абсолютно всі події, які будуть відбуватися у цей час – недарма. Комусь варто звернути увагу на свою кар’єру, комусь на особисті стосунки. Дія цієї події може відчуватися і за декілька днів до її початку. Саме цей коридор може вплинути на особисті стосунки, кар’єру, або відстоювання своїх особистих кордонів. Людям потрібно акцентувати на дипломатичні вирішення питань, знаходження компромісів та загальних точок дотику.

Тому коридору затемнень боятися не треба, адже це всього лиш астрономічна подія. Щоб він пройшов без труднощів, варто приділити увагу своєму ментальному здоров’ю і більше відпочивати, без напруги.

Нагадаємо, портал Знай інформував, є два сценарії: що чекає на українців взимку в умовах блекаутів

Раніше на порталі Знай повідомлялося, дати магнітних бур в жовтні: коли чекати важких днів та скільки триватимуть

Також, наш портал інформував, "Ми радітимемо...": тарологиня Хомутовська визначила найкращі моменти для України у жовтні