Після виїзду з росії, Максим Галкін зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та дітьми проживають в Ізраїлі.

На своїй сторінці в Інстаграм, артист зізнався, чи залишились вони в країні після недавніх тривожних подій. Адже 7 жовтня терористична організація ХАМАС напала на Ізраїль та захопила частину територій.

Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова з дітьми та Максимом Галкіним. Фото: скрін youtube

За словами Максима Галкіна він з родиною залишився у країні з та не збирається нікуди виїжджати. Шоумен зазначив, що самі ізраїльтяни залишаються у країні та приїжджають зі всього світу, щоб стати на її захист.

Користувачі часто задають питання чи піде він на фронт, захищати країну у якій він живе. Він на це відповів, що він не служив в армії Ізраїлю, а якби служив, то неодмінно взяв би до рук зброю. Чоловік поділився, що буде допомагати країні по-іншому: здавати кров, допомагати фінансово тим хто цього потребує.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Максим Галкін, скріншот: Youtube
Максим Галкін, скріншот: Youtube

Раніше російські пропагандисти запустили новину, що шоумен зі своєю сім'єю покинули Ізраїль через напружені обставини. І справді, залишатися там дуже небезпечно – випускаються сотні ракет, які не встигають збивати. Але чоловік виклав відео на свій сторінці у соціальній мережі і запевнив, що вони залишися з Ізраїлем у цей тяжкий час.

Після цієї новини Галкін розповів, що Ізраїль вони вибрали не випадково – тут комфортно і він з сім’єю відчуває себе своїм. Вони навіть не розглядали для себе можливість поїхати, хоча вона і є. Він єврей по матері, тому йому тут затишно. Чоловік розповів, що у їх районі зараз тихо, а декілька днів тому лунали сирени. Але попри небезпеку вони залишаються у цій країні.

Нагадаємо, портал Знай інформував, Алла Пугачова вперше розповіла, що її розлютило при першій зустрічі з Максимом Галкіним: "Він не відвів очей"

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Максим, як сьогодні ранок? Бомбезно?": гнилі росіяни радіють тому, що Галкін та Пугачова опинились під ракетами

Також, наш портал інформував, "Захоплююсь Зеленським та мрію, щоб закінчилась війна": Лайма Вайкуле відверто розповіла всі потаємні думки