Відома українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яку багато хто знає з часів шоу "Танці зі зірками" та "Ранок з Україною", повідомила дуже радісну новину - її родина чекає на поповнення.

Про свою вагітність 42-річна Ребрик розповіла в Instagram і поділилася добіркою сімейних фотографій, де можна побачити її живіт, що вже округлився. Зірка виглядає дуже радісною та натхненною, а чоловік Андрій Дикий на кадрах ласкаво цілує її живіт.

"Жити життя. Любити життя. Носити під серцем — життя 🤍 Нове життя!" - написала Ребрик.

Ребрик с мужем, фото Instagram
Ребрик с мужем, фото Instagram

Варто зазначити, зіркова пара вже виховує двох доньок – Поліну та Діану. Вони часто з'являються у соцмережах Ребрик, а також присутні на сімейних фото.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Звісно ж, новина дуже втішила численних шанувальників артистки. Окрім того, її вже встигли привітати зіркові колеги. Акторка Ольга Сумська залишила зворушливий коментар, а українці побажали їй легкої вагітності та здоров'я малюку.

"Наші прекрасні! Лілюся, Андрію, вітаємо щиро! Бережи вас Боже, дорогі!" - написала Сумська.

Нагадаємо, пристойна Лілія Ребрик показала, що ротик у неї не зовсім чистий: "Шмакодявочні дристуни"

Раніше ми писали про те, що телеведуча Лілія Ребрик змушена перейшла на кульбаби: "Давайте я на шпагаті буду"

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик розповіла про перші "поростки" перемоги України: "Пустяки? Ні! Нехай підгорять"