Ставлення українців до репера Потапа, чоловіка Насті Каменських, кардинально змінилося під час війни. Усе через те, що він довго "відпочивав" за кордоном, поки Україну щоденно обстрілювали окупанти, а також через скандальну пісню "Волонтер".

Останнім часом Потап поводиться вкрай дивно, що викликає ще більше здивування і навіть огиду у його шанувальників. У TikTok почали масово з'являтися відео, де артист читає реп, ніби намагаючись спричинити скандал.

Наприклад, в одному з відео він згадав Дорофєєву та Дантеса, та їхній "обмін" партнерами. Але найбільш обурливою стала згадка Президента Зеленського та Першої леді.

"Пограємось у Зеленського та Першу леді, ти залітай в моє вікно вся гола на ракеті. Люблю тебе давно, все як у перший раз, класного дня тобі, Настя", - зачитав Потап.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також Потап співав і при цьому приймав душ в одязі. За це користувачі мережі назвали його "українською Брітні Спірс", яка відома своєю скандальною поведінкою. Втім, артист охоче відповідає на коментарі і намагається жартувати.

Коментарі до відео Потапа, скріншот
Коментарі до відео Потапа, скріншот

Коментарі до відео Потапа, скріншот
Коментарі до відео Потапа, скріншот

@potapreal

Реп у прикарпатті

♬ original sound - Potap

Після скандальних відео Потап все ж таки вирішив пояснити, чому так поводиться. Навіть його друзі стурбувалися і питали, чи все гаразд. Виявилося, він просто хотів привернути увагу українців, але після їхньої бурхливої ​​реакції зрозумів, що це "не на часі". Також Потап не забув вибачитись.

@potapreal

Все!

♬ original sound - Potap

Нагадаємо, Настя Каменських та Потап — все? Блогер розкрив таємницю зіркової пари після всіх скандалів

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вкотре розлютила українців недоречною голою попою: "Показати більше нема чого?"

Як повідомляв Знай.ua, "Брати на поруки головного злодія країни": українці звинувачують Юрія Горбунова у продажності