У зрадниці Maruv, яка народилась в українському місті Павлоград та має багато близьких та рідних в Україні, очевидно не задалась кар'єра співачки в Європі, тож вона активно розкручує рекламу на 3 свої сторінки у соцмережах із різними сценічними іменами.

Про це розповів український блогер Богдан Беспалов на своєму Youtube-каналі.

MARUV .Фото Facebook
MARUV .Фото Facebook

Запроданка виїхала разом із чоловіком та дитиною виїхала з України та майже на рік зникла із інформаційного поля, а влітку з'явилась у новому образі та під новим псевдонімом - Sharlotta Ututu. Нові пісні зрадниця випускала англійською мовою.

MARUV.Фото Instagram
MARUV.Фото Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Певний час після початку війни артистка перебувала у Києві, а після пологів вона втекла до Туреччини, а згодом - опинилася у Лондоні

Багато хто тоді припускав, що Maruv переформатувалсь під європейський ринок та не збирається повертатись в Україну чи росію.

Як з'ясував блогер, співати в Україні зрадниця більше не зможе.

Скрін, Instagram Maruv
Скрін, Instagram Maruv

Богдан Беспалов провів розслідування та з'ясував, що зараз вона активно розкуручує рекламу своєї творчості у російській соціальній мережі "ВКонтакте".

Таким чином зрадниця фінансує вбивства українців, адже сплачені нею податки росія використовує на фінансування армії.

Maruv випустила російськомовний трек Big Mama Boss під новим іменем - SHLAKOBLOCHINA.

MARUV.Фото Instagram
MARUV.Фото Instagram

Очевидно, що таким чином зрадниця перевіряє чи потрібна своїм фанатам у росії. Тож можна припустити, що Maruv збирається повертатись в країну-агресорку.

"Можливо, зовсім скоро побачимо артистку на одній із російських музичних премій... Аня Корсун зрештою обрала свою позицію, обрала свій вектор розвитку як російської співачки українського походження. MARUV повертається на російську сцену. Саме тому зʼявилися релізи російською, активна реклама в "Вконтакте", – підвів підсумки Беспалов.

Як повідомляв "Знай.uа", Maruv після пологів "заспіла" українською мовою, народжувала в Києві і навчала Конституцію: "Треба знати закони"

Знай.ua писав, Лорак, Тодоренко, MARUV: Ігор Кондратюк назвав деяких артистів "безмозкими ляльками" та помічниками агресора

Також, криваві рублі вже не підходять: Maruv змінила сценічне ім'я і планує виступати в Європі