Для всіх поціновувачів гарного футболу є дуже цікаві новини. Однак це лише на перший погляд цікаво, адже новина сама тривожна. Легендарний футболіст, зірка "Аль-Насра" та збірної Португалії Кріштіану Роналду, якому загрожувала депортація із Саудівської Аравії, отримали заочне покарання.

Футболіст тепер має розплатитися за свій людський вчинок. Про це пишуть іранські журналісти. Також є кадри "вчинка" у мережі Instagram.

Так, ще у вересні п'ятиразовий володар "Золотого м'яча" у складі клубу із Саудівської Аравії гостював у Тегерані, де зіграв переможний матч азіатської Ліги чемпіонів проти місцевого "Персеполісу" (2:0).

Кріштіану Роналду на зустрічі, скріншот: Instagram
Кріштіану Роналду на зустрічі, скріншот: Instagram

Під час візиту до Ірану легенда футболу викроїв час і зустрівся зі своєю затятою шанувальницею — людиною з обмеженими можливостями, художницею Фатімою, при цьому обійнявши та поцілувавши фанатку.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Щоправда, тепер Кріштіану Роналду, який порушив суворі закони, що панують у країні, заочно засуджено до 99 ударів батогом. Покарання буде виконане у тому випадку, якщо форвард знову відвідає Іран.

Варто розповісти, що цього сезону найкращий бомбардир в історії світового футболу в 11 матчах за "Аль-Наср" у всіх турнірах забив 11 м'ячів і віддав 6 гольових передач.

Нагадаємо, "Суперництво завершилося": Роналду підбив підсумок кар'єри після боротьби з Мессі.

Раніше повідомлялося, що наречена Роналду затягла великі груди і похвалилася тим, що не в кожного є: таке навіть купити не можна.

Також, тільки не до Роналду: Давид де Хеа вирушає до Саудівської Аравії через вимоги до "Манчестер Юнайтед".