Дизайнерка Даша Кацуріна та її хлопець співак Володимир Дантес стали акторами у новій стрічці "Шлюбна (не)рівність в Україні", який закликає до рівності прав ЛГБТ-спільноти у нашій країні.

Дантес та Кацуріна грають пару закоханих, які збираються офіційно зареєструвати свій шлюб.

Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube
Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube

Однак їм забороняють побратися у столичному РАЦСі через те, що вони є гетеросексуальною парою.

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Фільм складається із двох частин. У першій показана спотворена реальність, де засуджують стосунки таких пар, не пускають до реанімації та не дають опіку над дитиною.

У другій частині розповідаються реальні історії ЛГБКТ-пар та те, що на цей рахунок думають Дантес та Кацуріна.

Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube
Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube

"Коли я ріс, у Харкові я ходив до єврейського клубу "Гілель". Там була купа моїх друзів, багато з них були геї та лесбійки. Я тоді вперше з ними познайомився, мені було 16 років. Я такий: "Ну круто". Я тоді взагалі не ставив собі питання того, що у них немає дозволу на те, щоб стати чоловіком і дружиною, чоловіком і чоловіком... І зараз, у 2023 році, коли одна країна може нападати на іншу, бо вони так собі вирішили, представники ЛГБТК+ можуть захищати країну, можуть працювати на будь-яких посадах, все робити для цієї країни. А офіційно одружуватися не можуть. І це дуже дивно для мене", - розповідає Дантес.

Даша Кацуріна обурюється тому, що в них з Володимиром є можливість одружитися, а у їх друзів ні. Дівчина відкрито заявила про свою підтримку одностатевих шлюбів.

Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube
Дантес та Кацуріна в РАЦСі. Фото скріншот: Youtube

"Я не розумію, як стать може впливати на рішення людини оформити свої стосунки офіційно. Чому ми можемо з тобою, а наші друзі не можуть, - сказала дизайнерка своєму коханому. - Якщо ти чоловік з чоловіком або жінка з жінкою... Чому?" - говорить кохана Дантеса.

Нагадаємо, що Володимир Дантес не говорив Кацуріної , але до весілля він не готовий - чого не сказати про Дорофєєву: "І так класно".

Раніше ми повідомляли, що Вова Дантес попросив за гроші допомогти йому роздягнути Кацуріна: "Голая поруч зі мною...".\

Знай.ua писав, Дантес розслабився з напівголою Кацуріною, але й з дітьми поряд: "Набухаюсь"