З сонячного міста Лос-Анджелес (США) прийшли цікаві новини. Тут двоє офіцерів поліції проігнорували виклик і продовжили займатися відеогрою, а не ловити злочинця. До рук до місцевих телеканалів потрапили запис із камери спостереження на панелі приладів поліцейського авто.

На двох у офіцерів Луїса Лозано та Еріка Мітчелла цілих 28 років стажу. Їх звільнили після того, як розслідування 2017 року виявило, що вони проігнорували виклик на крадіжку, граючи в Pokemon Go.

Про це стало відомо завдяки сюжету американського телеканалу ABC7, який доступний у мережі YouTube.

Через шість років після цього резонансного випадку в мережі нарешті з'явилося відео, яке повністю доводить провину чоловіків.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як видно з відредагованої версії тригодинного запису відеореєстратора, поліцейські швидко їдуть у своїй патрульній машині, небезпечно маневруючи та змушуючи інших водіїв поступатися їм дорогою. В одному з фрагментів ясно видно, як "слуги закону" ігнорують знак "стоп" та лежачих поліцейських.

Виявилося, що причиною такої небезпечної поведінки була спроба зловити покемона Снорлаксу. Хоча вона закінчилася невдачею, потім офіцери все ж таки вистежили і зловили не злочинця, як мали, а покемона Тогетика.

Копи зловили "покемона" замість грабіжника, скріншот: YouTube
Копи зловили "покемона" замість грабіжника, скріншот: YouTube

Трохи обговоривши лор (картка з характеристиками) та нюанси світу покемонів, задоволені геймери прямували у бік дільниці, коли почули в рації звернення іншого офіцера, який був збентежений, чому вони, перебуваючи поблизу місця пограбування, не відповідали на виклик протягом 40 хвилин.

Копи зловили "покемона" замість грабіжника, скріншот: YouTube
Копи зловили "покемона" замість грабіжника, скріншот: YouTube

У цей момент офіцери вирішили збрехати і сказали, що не чули радіо, стверджуючи, що не завжди були в машині, коли звучали запити про виклик.

Однак на тому ж відео видно, що принаймні один із двох поліцейських майже постійно перебував у патрульному автомобілі.

Нагадаємо, реліз стратегії "Total War: Pharaoh": нудятина та баги.

Раніше повідомлялося, монстри, загадки та прокляті вулиці міста - під рідну мову: ремейк Silent Hill 2 отримав українську локалізацію.

Також, тонка, на 1 ТБ та без дисководу: Sony презентувала нову версію PlayStation 5.