Поки весь світ божеволіє і терористи з Палестини закликають вбивати євреїв, у всього світу настає п'ятниця тринадцяте.

Не треба навіть нагадувати про те, яку енергетику несе цей день, а якщо врахувати, що у жовтні він доводиться ще й перед коридором затемнень, то сумнівів не залишається. що потрібно правильно провести. Ми вам, звичайно ж, у цьому допоможемо.

П'ятниця 13-е, скріншот: YouTube
П'ятниця 13-е, скріншот: YouTube

Отже, п'ятниця тринадцята вже сьогодні. Про що важливо знати кожному українцю?

За переказами вважається, що Ісус Христос був розіп'ятий саме у п'ятницю, 13-го. Тому страх людей такого збігу має глибоке коріння. Деякі міфи свідчать, що у п'ятницю 13-го нечиста сила та відьми влаштовують шабаші. А поп-культура другої половини ХХ століття, зокрема вихід голлівудського фільму жахів "П'ятниця, 13-те", наступних франшиз та рімейків посилила переконання – що цей день на календарі має знаменувати щось погане.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Містика, фото: youtube
Містика, фото: youtube

Один із найвідоміших забобонів про п'ятницю 13-го – цього дня частішають нещасні випадки, тому треба бути дуже обережними та готовими до неприємностей.

Що не можна робити у п'ятницю 13

  • переїжджати чи вирушати у тривалу подорож;
  • хірургічні втручання;
  • керувати транспортним засобом;
  • влаштовуватись на нову роботу;
  • розпочинати нові проекти;
  • планувати майбутнє;
  • голосно веселитися.

Найкраще цього жовтневого дня залишитися вдома і насолодитися самотністю за переглядом фільмів, наприклад.

Вважається, що у цей день слід бути дуже обережними: уникати проходів під сходами, не перетинатися з чорними кішками на дорозі, не братися за нові справи і навіть з постелі вставати правою ногою. Звичайно, під сходами обережно слід проходити щодня, а не лише 13 числа.

Сходи, фото: Pixabay
Сходи, фото: Pixabay

Що потрібно робити

"Зла" п'ятниця може бути вдалим днем ​​для залучення грошей. Відповідно до нумерології, цій даті відповідає число 4 (1+3). Рано-вранці потрібно стояти перед дзеркалом і розчісувати волосся протягом 3-4 хвилин, повторюючи фразу "Гроші приходять до мене швидко і легко, в найкращому для мене вигляді. Так і буде" . Цей ритуал, що супроводжується афірмаціями, може призвести до отримання бонусів, премій або навіть знаходження грошей на вулиці.

Все, що ви робитимете цього дня, п'ятницю 13-те, для свого здоров'я, фізичного та душевного, піде вам на користь.

Нагадаємо, що боротьба, ідеальне прибирання або незвичайні подарунки: як потрібно зустрічати Новий 2024 кожному зі знаків Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків Зодіаку: повний крах Львів, неймовірний успіх Водоліїв та суєта Овнів.