Передбачувані мексиканські іншопланетні мумії, виставлені країною напоказ світу минулого місяця, не іншопланетяни, а щось "набагато гірше", заявив експерт.

Світ був однаково вражений і спантеличений, коли скандальний мексиканський журналіст Хайме Моссан представив світові дві мініатюрні мумії. Він стверджував, що це були тіла іншопланетян багатовікової давності, знайдені в Перу, причому остання країна розпочала судовий розгляд проти Моссана через те, що він нібито вкрав їх із країни.

Презентація у будівлі Конгресу Мексики, фото: Reuters
Презентація у будівлі Конгресу Мексики, фото: Reuters

Мексика досі відмовляється дозволити стороннім експертам із будь-якої країни брати зразки або досліджувати тіла. Однак уфолог Вілл Галісон, який має зв'язки з археологом, який стверджував, що проаналізував їх, сказав, що нам, ймовірно, слід набагато більше турбуватися про це відкриття, ніж насправді.

Галісон, який дійсно бачив мумії під час поїздки до Перу в 2017 році, розповів NubTV: "Вони знайшли кістку в руці однієї з мумій, яка явно не була органічною кісткою, яка була спочатку. Виникає питання: чи не є все інше фейком?" Мої думки змінилися, коли я був у домі друга в селі, на північ від Нью-Йорка, і я побачив череп оленя на камінній полиці, і задня частина цього черепа, на мій погляд, нагадувала передню частину цього черепа, і я подумав: " Ого!"

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Далі він стверджує, що черепи також схожі на черепи альпаки, а яйця, видимі всередині мумій, "виглядають як яйця рептилій".

Вілл Галісон, фото: Youtube/Nub TV
Вілл Галісон, фото: Youtube/Nub TV

Галісон додав: "Очевидно, що це було підкладено — питання в тому, чи було воно підкладене у 2015 році... чи це було зроблено 1000 років тому? років тому, тому що комп'ютерна томографія, на думку деяких лікарів, які обстежили ці штуки, показала інше: кістки ніг на цих тварях страждали на остеопороз".

Нагадаємо, що три пальці на руках і метр зростання: вчені під присягою показали мумії загадкових прибульців.

Раніше ми повідомляли, що вчений "приховав" шматки металу після аварії НЛО і зараз вирішив розповісти правду: "Хто це зробив і чому?"