Курйозні та трагічні випадки трапляються щодня у всіх куточках нашої планети — в Україні, напевно, теж, але через повномасштабну війну не всі з них отримують "належну" увагу або їх зовсім не висвітлюють.

Проте у Полтаві сталося те, чого боїться кожен чоловік. Пов'язано це зі статевим органом, який розташовується між ногами. Як виявилося, студент-першокурсник був позбавлений "огірка" через свою ж помилку.

Студенти. Фото: Youtube
Студенти. Фото: Youtube

Йому відрізали статевий орган після спроб мастурбації в адміністративному корпусі медуніверситету. Для цього він хотів скористатися ерекційним кільцем, але його не було під рукою, тому він украв металевий еспандер у симуляційному центрі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Пішла ішемія і, поки розбиралися, почався некроз. Відрізали по самі я*ця. Ось і першокурсники...", - пише один із користувачів у листуванні.

Катастрофа в медуніверситеті, скріншот: Telegram
Катастрофа в медуніверситеті, скріншот: Telegram

Катастрофа в медуніверситеті, скріншот: Telegram
Катастрофа в медуніверситеті, скріншот: Telegram

Подальша доля цього українця – невідома. Невідомо й те, чи існують якісь хірургічні методи, які б йому знову мати інтимні можливості. Проте вже зараз варто порекомендувати бути акуратнішими та стриманішими у своїх бажаннях, бо це може призвести до катастрофічних наслідків.

Нагадаємо, молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного

Як повідомляв "Знай.ua", моторошний сморід і 112 км углиб: вчені знайшли "криницю Ада", якої бояться всі місцеві жителі - "Не бачили фільм "Спуск""

Знай.ua писав, Кріштіану Роналду отримає по дупі: не менше 99-ти ударів батогом