Наші читачі пам'ятають, що ми час від часу повертаємося до передбачень всесвітньо відомої провидиці Баби Ванги. Її ім'я вже викликає більше сміху, аніж серйозного сприйняття. Однак важливо пам'ятати, що сліпа ведуха з Болгарії говорила про багато світових подій, у тому числі і про війну в Україні.

Пропонуємо нашим читачам дізнатися, що свого часу передбачила Баба Ванга Україні, та страшні події для всього світу.

Ванга, скріншот: YouTube
Ванга, скріншот: YouTube

Що чекає на Україну наступного року

Пророцтва Ванги на майбутнє приводять будь-яку людину в сум'яття, адже досить складно правильно тлумачити пророцтво. Однак велика віщунка свого часу сказала, що війна в Україні триватиме близько двох років, а закінчиться "коли на трон зійде восьмий".

Більш детальних передбачень немає, тому до кінця не ясно, хто ця людина і коли саме настане кінець. Деякі історики припускають, що це може бути восьмий президент України, але твердо заявити про це ніхто з них не готовий.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Баба Ванга: зображення з інтернету
Баба Ванга: зображення з інтернету

Старі пророцтва Ванги про ситуацію у світі

Болгарська ясновидяча "бачила" не лише те, коли закінчиться війна в Україні, а й зміни на планеті загалом. Одне з пророцтв говорить про те, що росія, Індія та Китай об'єднаються, а в обіг увійдуть "червоні гроші". Більшість світу буде поневолена "червоним драконом", але що саме означає кожне з цих пророцтв і чи вважати їх достовірними - невідомо.

Також Ванга вважала, що на планету чекають серйозні катаклізми, повені та землетруси, спалахи епідемій небезпечних захворювань.

Ванга, фото: вільне джерело
Ванга, фото: вільне джерело

Населення зменшиться через якийсь масштабний світовий конфлікт - дуже важливий на її думку, а також через численні війни, які призведуть до техногенних катастроф і людських жертв.

Нагадаємо, пророцтва провидиці Ванги почали збуватися: коли чекати на перемогу над окупантами.

Раніше повідомлялося, сама Баба Ванга могла б позаздрити: знаки Зодіаку, які мають дуже гостру інтуїцію.

Також, головна у союзі та роки чорної крові: правдиве до болю пророцтво Ванги про Україну на 2023 рік.