Борис Джонсон – колишній прем'єр-міністр Великобританії, великий друг України та Президента Володимира Зеленського, зокрема.

Він одним із перших приїхав до нас із візитом від початку повномасштабної війни (24 лютого 2022 року), щоб підтримати нас та допомогти всім, чим можливо.

Борис Джонсон, фото: скріншот із відео
Борис Джонсон, фото: скріншот із відео

Зараз із ним вдалося поговорити однієї з українських журналісток. Ця розмова була показана під час телемарафону, на телеканалі "Рада", 13 жовтня, десь о 5:50 за київським часом. Джонсон зазначив, що Україну потрібно підтримувати стільки, скільки потрібно, щоб путінська росія не досягла жодної зі своїх цілей.

Однак, крім цього, він відзначився не дуже приємними для українців словами, заявивши, що він досі є русофілом — експрем'єр-міністр все ще захоплюється культурою, цивілізацією та мовою окупантів.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Борис Джонсон. Фото: Саймон Бредлі
Борис Джонсон. Фото: Саймон Бредлі

"Тільки дурень не захоплюватиметься", - зазначив він.

Це триває вже кілька років. Борис Джонсон говорив про свою любов до росіян, ще будучи главою МЗС. Все через його російське коріння. Однак йому дуже сумно від того, що відбувається.

Чи це вплине якось на дружні стосунки з Володимиром Зеленським — невідомо.

Нагадаємо, 58-річний друг Зеленського Борис Джонсон стане батьком у 8 разів: новий член команди "прибуде" днями

Як повідомляв "Знай.uа", Борис Джонсон розповів про нахабний дзвінок путіна перед атакою на Україну: "З ракетою це займе всього хвилину"

Знай.ua писав, росія піддасться ядерному удару: Борис Джонсон попередив Путіна про тяжкі наслідки