Тіна Кароль — відома українська виконавиця, яка розповіла про свої плани на найближче майбутнє, наголосивши, що ми живемо у дуже складний час.

Нам залишається лише тримаються один за одного, за емоції. Їй самій дуже складно, вона не "товстошкіра". Але це не заважає їй продовжувати виконувати свою роботу. Саме тому на просторах Youtube з'явився бекстейдж її туру, що відбувся у серпні.

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

"Цей фільм створений, щоб бачив і був серцем з нами глядач, який не знає про нас багато. Він живе своїм розміреним життям і десь у новинах чує Україна. Хочу показати нас такими, як є – мужніми , сильними, дружніми і потребують підтримки та захисту. Сильно вірю у кожного з нас", - заявляє вона.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Але після цього хочеться лише згадати кумедне з Тіною Кароль. Приміром, ті моменти, що виникали у неї з Олександром Поповим.

— Пропоную потриматись за мій ствол.

— У жодному разі ангелові цього не можна робити. У моєму світі не існує подібних предметів. І триматися за них ми не вміємо.

— Може, просто не пробували?

— І не збираємось.

@aesthettiks

#tinakarol #тінакароль #александрпопов #тиша #танціззірками

♬ оригинальный звук - Aesthetics

Нагадаємо, Тіна Кароль переконана, що українці не готові до бою до якогось рівня: "Почнеться інша складна сторінка історії"

Як повідомляв "Знай.uа", улюбленицю українців Тіну Кароль порівняли з собакою: "Думав, що помру від ядерки, але помер від цього"

Знай.uа писав, Тіна Кароль продемонструвала свою сміливість: "Я думав у неї свої груди"