Всім відомо, що неймовірна Олена Кравець "відійшла від справ" до "Кварталу 95" і зайнялася своїм власним шоу у форматі інтерв'ю.

Жінку тепер не побачиш навіть у "Жіночому кварталі" і вона дала не одне інтерв'ю на тему її уникнення гумору. Зараз стало відомо, що в її сім'ю прийшла неприємність і пов'язана вона з дочкою. Але не зі старшою Машею, до якої всі звикли, а з 7-річною Катею. Знаменитість налякала своїх шанувальників, опублікувавши кадри молодшої дочки у соцмережах.

Олена Кравець, фото: Знай.ua
Олена Кравець, фото: Знай.ua

Місяць тому її дочка каталася на самокаті, впала та зламала руку. Через травму дівчинці довелося робити операцію. На щастя, зараз із Катею все добре. Як розповіла Кравець у Instagram, її дочки дуже допомогли у лікарні Охматдит.

Про це розповіла сама Олена Кравець, а також чудово лікарем лікарні, який допомагав її малечі.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Дочка Олени Кравець Катя, фото із соцмереж
Дочка Олени Кравець Катя, фото із соцмереж

За словами ведучої, її дочки зробили операцію за новою технологією, що дозволяє полегшити процес зрощення кісток навіть без необхідності носити гіпс.

"Я хочу залишити цей пост тут на знак подяки людині, яка дуже швидко та професійно допомогла нам тоді. На фото – Катя позавчора в новій шапці та шарфі, не хотіла знімати. І вона ж у день перелому після операції. Зверніть увагу, без гіпсу !" – розповіла Кравець.

Нагадаємо, що донька Олени Кравець Маша таки дісталася "Жіночого кварталу": шефство взяла Марта Адамчук.

Раніше ми повідомляли, що подруга Зеленського Олена Кравець, яка залишила "Квартал 95", не змогла приховати кохання таємного Сергія: "Пробач, що дозволяю...".