Ханде Ерчел показала, чим займається у вільний час. Відповідна посада з'явилася на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома турецька актриса, модель та зірка серіалу "Постукайся в мої двері" Ханде Ерчел любить радувати шанувальників різноманітними фото та відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 31,2 мільйона людей.

Ханде Ерчел, фото: handemiyy/instagram
Ханде Ерчел, фото: handemiyy/instagram

Якось осіннім днем ​​дівчина опублікувала фотографію та відео, перше з них - із салону авто. Жінка одягла шапочку, гольфик. Ханде Ерчел посміхається на камеру.

На відеозаписі можна побачити Формула 1. Справа в тому, що саме цього дня у Стамбулі відбувався заїзд найбільшого та популярного гоночного турніру.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

[quote author=""]Ви так прекрасні"; "Дуже красива"; "Я теж був на формулі"; "Неймовірно красива дівчина"; "О, я теж люблю Формулу-1"; "Наймиліша актриса на світі quote], - повідомляють фоловери.

Нагадаємо, що неймовірна Ханде Ерчел із "ПВМД" показала, що зовсім не сумує без Керема Бюрсіна: "Так сильно тебе люблю".

Раніше ми повідомляли, що Керем Бюрсін із "ПВМД" вийшов із тіні і розповів секрет - не про Ханде Ерчел: "Зрештою добре, що мій план...". Часто журналісти задають Керему питання про його минуле, запитують про його мрії.

Також стало відомо, що Мелек з "ПВМД" Ельчин Афаджан розцвіла в холоді роздягненої: "Люблю тебе, крихітко". Відданим фанатам Ельчин Афаджан дуже сподобалися її нові знімки, саме тому вони почали залишати для неї десятки компліментів.