Американець Сем Ентоні вмирав від раку. В останні тижні він знайшов сміливість звернутися до свого біологічного батька, якого ніколи не бачив.

52-річний чоловік знайшов того, кому завдячує появою на світ, пише The New York Times. Крейг Нельсон, колишній авіаційний працівник, втратив надію знайти біологічного сина, який народився від нього до кінця військової служби як армійський медик у Форт-Брегзі в Північній Кароліні.

Скрін, The New York Times
Скрін, The New York Times

Все, що вона змогла дізнатися про дитину, - це те, що його мати сказала Нельсону в короткій міжміській телефонній розмові 1969 року.

"Це були здорові пологи і вона вже віддала його на усиновлення", - сказала тоді жінка.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші Літо перейде в морозну зиму: погодні аномалії в Україні продовжаться - синоптик З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Отримавши листа від сина, Нельсон зателефонував Ентоні, який помирав від агресивного раку горла. Так почалися відносини, в яких двоє чоловіків намагалися надолужити втрачене за 52 роки. Вони мали 11 днів.

"П'ятдесят два роки - це довгий термін, щоб зберігати у собі спогади. Особливо, коли у вас спочатку не було пам'яті" , - сказав Нельсон.

Скрін, The New York Times
Скрін, The New York Times

"Я рада, що вони знайшли один одного. Але моє серце болить за них. Хай благословить Бог їх обох", "На той час, коли я знайшла свою онучку, мій син був мертвий вже 12 років. Наступне, що я дізналася, було те, що я був прабабусею і для дворічної дитини, і для новонародженої. Я не могла бути щасливішою!" , – пишуть у коментарях читачі.

Нагадаємо, що молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного.

Раніше ми повідомляли, що теж дратують каси-самообслуговування та ненавидять просити паспорт: це хочуть сказати усі продавці супермаркетів клієнтам.