Маша Єфросиніна розповіла про новий досвід у її житті, і натикала росіян, бо вони радіють вибухам у сірках міст.

Маша Єфросиніна виступила з місця, яким стріляли окупанти. На своїй сторінці в instagram вона розповіла, що була вражена тим, скільки радощів викликали діти та люди, які загинули під час масованого обстрілу.

Маша Єфросиніна. Фото Instagram
Маша Єфросиніна. Фото Instagram

Вона зазначила, що росіяни порівнюють обстріл кримського мосту з тими обстрілами мирних міст, не розуміючи, що міст – це купа бетону, а після обстрілу – з'явилася між нами.

Дівчина також принизливо відгукнулася на рахунок "диванних" експертів, яким усі винні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

[quote author=""]Злорадність - доля слабких, громадяни росіяни! А нас ви тільки більше розлютили! І в рази сильніше згуртували проти вашої прогнилої наскрізь федерації нелюдів.

Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/
Маша Єфросиніна. Фото: instagram.com/mashaefrosinina/

"Зайшла в коментарі під відео… скільки ж цієї тупої, зомбованої, гнилої русі Вас дивиться і коментує Ваші пости! Вони, крім свого зомбоящика, нічого в житті не бачили і не побачать. Підписуюсь під кожним словом!", "Тепер будуть свою національність боятися, як чорної віспи, бо весь світ уже ненавидить цих виродків", - написали у коментарях.

Скрин коментарів
Скрин коментарів

Нагадаємо, що психотерапія та б'юті догляд: Маша Єфросиніна поділилася секретами своєї краси та молодості.

Раніше ми повідомляли, що Машу Єфросинину засудили до семи років колонії: Бідняков допоможе поголити голову.

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна розповіла, що чекає на чоловіків, які втекли на початку повномасштабного вторгнення: "Влада Яму не посадять у...".