Відома українська співачка Світалана Тарабарова, яка нещодавно розкрила деталі із романтичних стосунків із Володимиром Дантесом, знову здивувала фанатів та всіх українців відвертим зізнанням.

Цього разу співачка зізналася, що відбувається в інтимному житті пари, коли мають багато дітей, і дуже складно знайти час на себе.

Про це Світлана Тарабарова відверто розповіла в ефірі програми Слави Дьоміна "Слава+".

Світлана Тарабарова, скріншот: YouTube
Світлана Тарабарова, скріншот: YouTube

Слава Дьомін багато запитував у зірки про творчість, її розклад, а також про материнство. Однак несподівано надійшло важливе питання для дорослих людей, які стежать за своїм здоров'ям. Слава запитав, чи залишаються сили на секс під час такої багатозадачності.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Ти правильно сказав, сили. Звичайно залишається час, тому що ми любимо один одного. Але я так уже боюся... народити ще раз. Ні, ну звичайно залишається. Слава богу. Потрібно якось бити себе по щоках, щоби знайшлися сили.Чесно, ввечері ти вже нічого не хочеш.Хочеш просто замовкнути і ні з ким не спілкуватися, а потім поспати.

А ще Слава Дьомін спитав Світлану, де б вона хотіла відпочити.

Світлана Тарабарова, фото: Instagram
Світлана Тарабарова, фото: Instagram

"Куди завгодно полетіти, а не їхати до кордону х*р знає скільки, а потім стояти в черзі, а потім ще добиратися. Ні, якщо чесно, дуже складно зараз. Чекаємо, коли "Бориспіль" відкриють, усі рейси за графіком", – відповіла Світлана Тарабарова.

Нагадаємо, Світлана Тарабарова поділилася ніжними фотографіями з мамою: нарешті вивезли із Херсонщини.

Раніше повідомлялося, що Хливнюк з "Бумбокса" підкинув ідею: Світлана Тарабарова розкрила ім'я новонародженої дочки.

Також, вагітна Світлана Тарабарова розповіла, як її діти дізналися про поповнення в сім'ї: "Були сльози".