Український співак та колишній чоловік Дорофєєвої, який у минулому був учасником гурту "ДіО.фільми", зараз займається сольною кар'єрою та проявляє активність в Instagram. За Вовою Дантесом слідкує близько 730 тисяч людей.

Вова Дантес розповів шанувальникам, яка неприємна історія трапилася з ним на дорозі. 8 жовтня артиста підрізала чужа машина, тобто за фактом він потрапив в ДТП. На щастя, як поділився Дантес, всі живі та здорові. Тільки авто отримали механічні пошкодження.

"Мене підрізала машина. Я не винен у цьому. І нормально, нічого страшного, побилися і побилися. Страховка завжди класно, коли є. Всім раджу", - додав він і показав кадри з ДТП.

Дантес потрапив у ДТП, скріншот InstaStories
Дантес потрапив у ДТП, скріншот InstaStories

Крім того, під час аварії сталася курйозна ситуація, якою Вова теж охоче поділився.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Більше за все мене обурило, коли оформляють ДТП, я в ах*рє, водій, який порушив він теж в ах*рє, бо це дуже неприємна ситуація. В мене до нього взагалі претензій немає. Ну сенсу кричати, щось зʼясовувати, це життя. Але в цей момент проходить жінка і така: "О, а можна з вами сфотографуватись?". А воно ж прям той момент, коли ти прям хочеш це робити", - розповів артист.

Також співак зазначив, що ДТП - це дрібниця порівняно з тим, що відбувається в Україні, яку тероризують російські окупанти, та в Ізраїлі, який бореться із власним ворогом. Там зараз перебуває сім'я артиста, і в нього дуже болить із цього приводу.

Володимир Дантес, скріншот: Youtube
Володимир Дантес, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Дантес зі злості на Дорофєєву затяг Кацуріну до РАГСу: "Дуже дивно для мене"

Раніше ми писали про те, що "Залітай гола на ракеті": українці засумнівалися в адекватності Потапа після душу в одязі та репу про Зеленського

Як повідомляв Знай.ua, з Дантесом не вийшло, але Кацурін "зміг": Надя Дорофєєва з чуток вагітна