21 жовтня – важлива дата цього тижня. Це середній день у коридор затемнення 14-28 жовтня.

Не варто шукати логіку в тому, що відбувається – все відбувається за дивним збігом обставин. Енергія сонячного затемнення багатьох вибиває з колії. Важливо поставитися до цього з правильним настроєм. Те, що відбувається, підштовхує до необхідних змін і змушує подивитися на різні ситуації під новим кутом.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Ваш владний характер та наполегливість дозволять вам реалізувати свої задуми цього тижня. Вам належить виявити трохи хитрості та спритності, тому що прямолінійна діяльність може не принести належного успіху. Вам необхідно направити свою енергію дещо під іншим кутом, завуалювати свої бажання, розіграти невелику сценку і тоді ви досягнете успіху. Цього тижня вам буде супроводжувати успіх, ваше завдання полягає лише в тому, щоб вчасно його розпізнати і грамотно скористатися.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Сприятливий тиждень для ведення будь-яких справ, але основна спрямованість повинна полягати у завершенні справ, доведенні їх до розуму, у підведенні підсумків, а не на починанні чогось нового. Умови і ваш настрій сприятиме тому, щоб знайти і виправити дрібні недоліки, остаточно реалізувати проекти. Якісь нововведення краще відкласти на потім. Не варто братися за кілька справ відразу, тому що це відверне вас від основного завдання і може викликати перенапругу, що позначиться невдачею в усіх напрямках.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам необхідно сконцентрувати свою увагу на особистих справах і не розпорошуватися на різні сторонні пропозиції. Сприятливий час для налагодження відносин у родинному колі, а також приведення в баланс усіх справ, які пов'язані з вами або будинком. У тому числі гарний час для власного здоров'я, гармонізацією простору навколо вас. Для прояву себе з активного боку найсприятливіший кінець тижня. У цей час ви зможете залучити собі на допомогу своє оточення, що дуже допоможе вам у будь-якому починанні.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Початок тижня буде дуже проблематичним. Ви можете опинитися в неприємній ситуації, коли вам доведеться розбиратися в численних протиріччях як у собі, так і у відносинах з іншими людьми. Головна причина труднощі полягає в тому, що ви самі для себе не зможете знайти однозначної відповіді на свої питання, прийняти рішення, тому будь-які зовнішні фактори можуть збити вас із вибраного шляху. Це може стати причиною конфліктів, а також внутрішнього розбалансування. Повернутись у стан комфорту та спокою ви зможете лише до кінця тижня.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня можлива подорож, яка принесе вам позитивні емоції та може сприяти нормалізації вашої ситуації. Цей тиждень дуже позитивно позначиться на вашому становищі, що дозволить покращити відносини з оточуючими. Якщо раніше у вас були якісь конфлікти, то вони будуть вирішені, контакти відновлені. І якщо на повну і всебічну підтримку вам сподіватися все ж таки не варто, то на певну допомогу ви можете розраховувати. Для особистого життя будуть сприятливими вихідні.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку тижня у вас може бути піднятий настрій, який дозволить вам легко налагоджувати контакти, як з протилежною статтю, так і з діловими партнерами. Ви будете дуже комунікабельні, що піде на користь. Трохи пізніше ваші контакти почнуть набувати ділових обрисів і більш конкретної форми, що виявиться дуже доречним. У другій половині добре йтимуть будь-які справи, пов'язані з партнерством та співпрацею. Вам буде легко знайти собі людину, на яку можна буде покластися.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Гарний час для здійснення будь-яких справ спільно. Ви можете знайти собі хорошого помічника чи компаньйона, спільна робота з яким відкриє вам багато можливостей. Цей тиждень буде так само добре для подорожей, особливо якщо це ділові поїздки, оскільки події тижня дуже сприятливо позначаються на вашому матеріальному становищі. До кінця тижня у вас можуть з'явитися нові вдалі ідеї або з'являться нові можливості, які варто взяти до уваги, оскільки вони принесуть вам успіх.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня вас можуть торкнутися серйозні зміни. Насамперед це торкнеться матеріальної сфери. Вам необхідно уважно ставитися до витрат, щоб легше пережити цей період. Від вас буде потрібно уважність справ і прийняття важливого та відповідального рішення. Можливо, вам доведеться робити не те, що хочеться, а те, що потрібно та корисно в даний момент. До кінця тижня вам доведеться прийняти рішення, яке підіб'є підсумки всім змінам, що відбуваються у вашому житті. Зрештою, все налагодиться.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам варто вийти з нерішучого стану, припинити метатися і зробити однозначний вибір. Якщо ви зберетеся з силами (а цього тижня вам доведеться зробити це), то зможете легко зрозуміти, що вам потрібно, а що є порожніми мріями. Якщо приймете собі рішення, то ваша ситуація почне розвиватися, вийде з глухого становища. Ближче до другої половини тижня у справах фінансових питань ви можете розраховувати на підтримку з боку. Втім, за цей тиждень ваше становище має стати значно кращим.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку тижня можливе покращення в особистій сфері. Це може бути як новим знайомством, яке обіцяє бути цікавим і тривалим, так і відродженням старих відносин, які згасли, стали не такими яскравими, як раніше. Сприятливий період для будь-яких нових починань. Ви можете сміливо братися за будь-яку справу, особливо якщо ви вже колись бралися за неї, але тоді вона у вас не вийшла. Новий етап у діяльності, новий виток дозволяє вам закінчити колись давно розпочате і спокійно пройти далі своїм шляхом.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У своїх вчинках і висловлюваннях ви будете дуже різкі, а в бажаннях мінливі, саме тому стосунки з іншими людьми можуть не залагодитися від початку тижня. Якщо ви запланували внести щось нове у своє особисте життя, розібратися зі старими стосунками (а може й позбутися їх), то час дуже підходящий. Якщо ж ви, навпаки, хочете зберегти наявні стосунки та налагодити своє життя в романтичному ключі, то вам варто взяти невелику перерву і поки що не займатись цими питаннями.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня на вас чекають серйозні зміни, причому вони будуть дуже несподівані для вас, але, проте, досить сприятливі. Насамперед це торкнеться кар'єрних питань, вашого матеріального стану та становища на роботі, може так само пройтися і по контактах з іншими людьми, але швидше за все не романтичного штибу, а виключно ділового. Вас відвідають нові ідеї, відкриються нові можливості та перспективи, за які вам варто схопитись. Відпустіть старе та відкрийтеся новим віянням.

Нагадаємо, що щасливчики місяця: яким знакам усміхнеться доля, а хто терпітиме невдачі та поразки.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків Зодіаку: повний крах Львів, неймовірний успіх Водоліїв та суєта Овнів.