У західній частині Канади метеорит пробив дах приватного будинку та впав у спальню. Про це повідомляє портал CBC News.

Подія сталася у місті Голден у провінції Британська Колумбія. Власниця будинку була розбуджена гавкотом собак за кілька секунд, як метеорит влетів у її спальню. Шматок породи був розміром із диню.

Метеорит пробив стелю. Фото: CBC News

Спочатку Рут Гамільтон дійшла висновку, що це шматок з будівництва дороги, що триває у місті. Однак поліція, яка прибула на виклик, спростувала цю думку.

Це точно метеорит. Все в цій історії відповідає теорії про падіння метеорита, а той факт, що в той же час у небі було зафіксовано "падіння зірки" - робить випадок досить визначним
, - розповів професор факультету фізики та астрономії університету в Онтаріо Пітер Браун.

Метеор
Метеор

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Батьки бунтують проти 12 років навчання: коли діти будуть в школі більше і чому підлітків "відселять" Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Передбачається, що шматок цієї породи літав у поясі астероїдів між планетами Марс та Юпітер. Таке походження у більшості астероїдів, що падають на Землю, вважають вчені.

Нагадаємо, що астрофізик заявив, що протягом місяця ми дізнаємося про присутність НЛО на Землі: вони тут з 2014 року.

Раніше ми повідомляли, що мисливці за НЛО попередили про висадку інопланетян, їм набридло ховатися: "Це кричуща демонстрація".

Також стало відомо, що вчені розповіли, що надіслали повідомлення до НЛО та отримають відповідь вже у 2029 році: "Це знаменита ідея Карла Сагана".