Пара з Ізраїлю якось встановила світовий рекорд за найдовший поцілунок. Про це повідомляє телеграм-портал Книга Рекордів.

Поцілунок – не лише спосіб продемонструвати свої почуття, а й стати рекордсменом.

Поцілунок, фото: Знай.ua
Поцілунок, фото: Знай.ua

Ізраїльська пара Кармат та Дрор встановили новий світовий рекорд, поцілувавшись 30 годин та 45 хвилин без зупинки. Що цікаво, за майже 31 годину пара не пила, не їла, не розмовляла та не приймала душ. Весь цей час пара закоханих цілувалася без зупинки і врешті-решт поставила новий світовий рекорд.

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі 10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Книга рекордів Гінесса - довідник, що публікується щорічно, в якому перераховані як світові людські здобутки, так і рекорди тваринного світу. Книжка була заснована братами-близнюками Норрісом і Росом Маквіртерами на Фліт-стріт у Лондоні у серпні 1954 року.

На даний момент книзі вже шістдесят вісім років, вона публікується в 100 країнах 23 мовами і містить більше 53000 записів у своїй базі даних.

Нагадаємо, що чоловік знайшов свого сина за 52 роки, коли той боровся з раком: на знайомство залишилося 11 днів. Все, що він зміг дізнатися про дитину, - це те, що його мати сказала йому у короткій міжміській телефонній розмові у 1969 році.

Раніше ми повідомляли, що молодий хлопець без рук і ніг не зневірився і став першокласним візажистом: історія, яка надихне кожного.

Також стало відомо, що теж дратують каси-самообслуговування та ненавидять просити паспорт: це хочуть сказати усі продавці супермаркетів клієнтам.