В Україні не вщухають скандали із державними закупівлями. Чиновники часто будують дороги, ремонтують суди та обладнують укриття за цінами, які набагато вищі за ринкові.

Навіть війна не зупиняє можновладців від того, щоб відкрито набивати свої кишені.

ЗСУ, скріншот: Youtube
ЗСУ, скріншот: Youtube

В цей час військові на передовій скидаються власним коштом на зброю та амуніцію, щоб боротися проти окупантів.

В той час як російські волотери розвивають своє виробництво дронів, наші військові купляють їх за власні гроші.

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Аеророзвідник Артур Гаспарян із позивним "Джигіт" нещодавно висловив думку усіх військових, які спостерігають за скандальними тендерами на фронті.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Відповідне відео опублікував журналіст Юрій Романенко на своїй сторінці в Telegram.

Військовий обурено розповідає про те, що в той час як чиновники "пиляють" державний бюджет, хлопці на фронті вимушені ділити один дрон на декілька бригад.

Військовий обурений скандальними тендерами. Фото TikTok
Військовий обурений скандальними тендерами. Фото TikTok

Він розповідає про те, що люди на власні очі бачать те, те як можновладці крадуть їх гроші і тому бояться, що усі благодійні збори на потреби військових так само розкрадаються.

Джигіт додає, що бійці не можуть закрити збір на один мавік місяцами.

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Артур розповідає, як цинічно чиновники приходять на поховання загиблих військових, напоказ співчувають рідним, а далі продовжують красти гроші українців.

"Громадяни, які задаються питанням: "Коли перемога?". Ніколи! Ми б у уже давно перемогли, якби не ці корупціонери-п*дараси, які накрали величезну кількість грошей. Якби ці всі гроші відправити на ЗСУ, ні ці плитки, ні ці ремонти судів, ні всяка ця х*рня. Ми б уже перемогли." - обурється аєророзвідник.

Нагадаємо, портал Знай інформував, падіння будівельного крану і до чого тут Труханов і Гереги: військовий викрив черговий розпил бюджету

Раніше на порталі Знай повідомлялося, "Але який же довбо***": військовий відреагував на слова Тищенка про закриті декларації

Також, "Не будьте мразями!": військовий зробив важливе звернення до всіх українців