Повномасштабна війна від 24 лютого 2022 року триває вже більше 600 днів... і досі не зрозуміло, скільки це ще триватиме.

Воїни ЗСУ весь цей час героїчно протистоять ворогові, чисельність якого в особовому складі та техніці в рази більша. Проте наші захисники вже ліквідували понад 288 тисяч окупантів і не мають наміру зупинятися. Хоча з кожним днем ​​ми втрачаємо найкращих синів України. 30 серпня загинув "Бетмен" - Ілля Долматов - при виконанні надскладного бойового завдання.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

У 19 років він став добровольцем від початку війни на Донбасі. Хлопець був одним із тих, хто захищав Донецький аеропорт. І ось 18 грудня 2023 року він міг відзначити 30-річчя.

"Завжди заявлявся йти першим на виконання найважчих завдань. Кожен, хто потребує, міг розраховувати на його надійне плече. Поряд з ним було спокійно і затишно. Герой – без зайвих слів. Той, на кому тримається Україна", - йдеться на офіційній сторінці Каховської громади.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Про нього навіть написано вірш Максимом Кривцовим. твір опубліковано в Facebook.

Прощання з хлопцем відбудеться у Михайлівському соборі, 17 жовтня, о 12.00. Похорон відбудеться на Лук'янівському цвинтарі.

Нагадаємо, два побратими вважали один одного загиблими, але несподівано зустрілися

Як повідомляв "Знай.uа", ракетний удар по селу Гроза: "Червона калина" в кишені в одного із загиблих викликає мурашки по шкірі.

Знай.uа писав, Брата загиблого "Да Вінчі" хочуть забрати на війну, хоча у нього інвалідність і не тільки: "Він упав..."