Майкл Кейн - британський актор, якого з упевненістю можна віднести до "легендарних" особистостей.

За свою довгу кар'єру він знявся в багатьох успішних і прекрасних фільмів. Серед них "Вбити Картера", "Пограбування по-італійськи", "Темний лицар", "Ілюзія обману" тощо.

Майкл Кейн, скріншот: Youtube
Майкл Кейн, скріншот: Youtube

Він зіграв більш ніж у 160 фільмах, отримав дві премії "Оскар" як найкращий актор другого плану ("Ханна та її сестри", "Правила виноробів"). А ще Майкл Кейн разом із Джеком Ніколсоном єдині актори, яких номінували на "Оскар" у чотирьох десятиліттях (з 1960 по 2000 роки).

Якщо раніше він розповідав про секрет свого довголіття, то зараз для ВВС він відверто заявив про завершення кар'єри. Майкл Кейн думав і раніше про це, але зараз було ухвалено остаточне рішення.

Популярні новини зараз
Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

"Я подумав, що у мене зараз є фільм, в якому я граю головну роль. І він отримав неймовірні відгуки. Що я збираюся ще зробити, щоб перевершити цей успіх? Що ж, я йду зараз", - зазначив він.

Майкл Кейн, скріншот: Youtube
Майкл Кейн, скріншот: Youtube

Майкл Кейн заявляє про фільм "Великий втікач" (2023), заснований на реальних подіях, на історії ветерана Другої світової війни, який втік з дому для людей похилого віку заради святкування річниці висадки військ у Нормандії.

Разом із ним у фільмі грала Гленда Джексон, проте вона померла у червні... невдовзі після завершення зйомок.

Нагадаємо, зірка "Друзів" Дженніфер Еністон оголилася заради найвідвертішої сцени в кар'єрі: видно все

Як повідомляв "Знай.uа", відома на весь світ красуня де Армас трагічно померла, брат побажав гарної подорожі: "Занадто хороша для світу"

Знай.ua писав, це вийшло випадково: творці "Ігри в кальмара" розповіли правду про культову сцену