Нещодавно відома телеведуча та акторка Лілія Ребрик повідомила про свою вагітність у Instagram. У їхньому шлюбі з танцюристом Андрієм Диким це буде вже третя дитина, і на цьому фоні деякі українці почали звинувачувати зіркову родину.

Ребрик зіткнулася з хейтом фанатів, які вважають, що вона хоче народжувати дитину нібито для того, щоб її чоловікові надали відстрочку від мобілізації як багатодітному батькові. З цього приводу вона вирішила висловитися в Instagram.

Лілія Ребрик з сім'єю, фото з Instagram
Лілія Ребрик з сім'єю, фото з Instagram

"Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб "відскосити від армії" або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ? Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось? Вдумайтесь: ви в народженні ДИТИНИ бачите вигоду! Ви за якими життєвими принципами взагалі живете?" - обурилася Ребрик.

Ведуча зазначила, що дуже любить чоловіка, а також хоче виростити дитину в Україні. Таким чином вона поставила крапку у питанні про те, що народження дітей – це не "перепустка за кордон або білий квиток".

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Сприймайте світ не через вигоду, а через серце — з цього ракурсу він значно цікавіший. P.S. До речі, мої коменти завжди відкрити, ще жодного не видаляла. Люблю читати ваші фантастичні версії! Але в бан відправити можу", - додала Лілія.

Скріншот із Instagram, Лілія Ребрик
Скріншот із Instagram, Лілія Ребрик

Нагадаємо, ведуча Лілія Ребрик розповіла про вагітність: стане мамою втретє

Раніше ми писали про те, що Ірина Білик згадала про зраду чоловіка Аслана Ахмадова: "Він таку тінь кинув на мене"

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Бєдняков з "Орел і Решка" розповів, як відбивався від нападу росіян: "Забув, з чиєї ложки жер"