У Джорджії є річка — Етова, яка з'явилася новинах минулої неділі і все через дивовижну подію.

Жінка втопила там свій фургон через восьминогові істоти, хоча сама змогла вижити, вистрибнувши з автомобіля. Якщо вдаватися в деталі, можна подумати, що вона збожеволіла. А все через те, що це сталося через павука, який стрибнув на коліна. Вона пояснила копу, що просто намагалася з'їхати ближче до води, щоб спустити каяк.

Бразильський мандрівний павук. Фото: скрін youtube
Бразильський мандрівний павук. Фото: скрін youtube

Звісно, ​​вона вистрибнула з автомобіля. Після цього він скотився до річки, повідомила Державна патрульна служба Джорджії.

Відомство направило поліцейського до спуску для човнів на заході Бартоу поблизу Кінгстона. До приїзду поліцейського авто вже давно зникло з поля зору.

Популярні новини зараз
10 днів без диктантів та завдань: коли в Україні школярі підуть на осінні канікули Державну допомогу скасують з 1 жовтня: кого залишать без грошей Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

"Вона зазначила, що фургон трохи проплив за течією. І за лічені секунди повністю занурився. Перехожий на човні намагався знайти його, але безуспішно", - сказав представник ДПС.

Він заявив, що страхова компанія має сплатити роботу групи водолазів для пошуку фургона та подальшого його вилучення з річки. Ця історія показує, як люди можуть ірраціонально реагувати на раптове виникнення комах чи павуків.

Павук
Павук

Хоча павук, можливо, і злякав жінку, варто було зберегти самовладання та уникнути паніки, щоб запобігти нещасному випадку.

Нагадаємо, пара відмовилася від їжі, води та туалету на 31 годину, щоб просто цілуватися: рекорд поставлено

Як повідомляв "Знай.ua", "відрізали по самі я*ця": першокурсник в одному з українських ВНЗ захотів поекспериментувати і втратив статевий орган

Знай.ua писав, мумії НЛО насправді не інопланетяни: уфолог попередив, що це може бути дещо страшніше