Небезпека часом чатує там, де її зовсім не чекаєш. 49-річна жінка переконалася у цьому на власному досвіді, коли після звичайного фарбування волосся її обличчя роздуло до неймовірних розмірів.

Шафран Віл із Саутгемптона вже кілька років користується однією з тієї ж фарбою для волосся від L'Oreal Paris, але востаннє щось пішло не так. Її алергічна реакція була настільки сильною, що довелося звертатися до лікарні. Про це пише dailystar.

Через кілька годин після фарбування вона раптово втратила зір на одне око, а обличчя набрякло так, ніби її покусали бджоли. Жінка не посоромилася показати результат користувачам інтернету.

Жінка показала реакцію на фарбу для волосся, фото Kennedy News and Media
Жінка показала реакцію на фарбу для волосся, фото Kennedy News and Media

Лікарі припускають, що реакцію викликали препарати, які жінка приймала на момент фарбування. Сама Шафран зізнається, що не проводила тесту, як було сказано на упаковці, і тепер просить інших не повторювати її помилку.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

"Я була схожа на бурундука або кулю для боулінгу. Я не очікувала, що все буде так погано. Як тільки я відчула печіння і свербіж, я зрозуміла, що це алергічна реакція", - поділилася жінка.

Жінка показала реакцію на фарбу для волосся, фото Kennedy News and Media
Жінка показала реакцію на фарбу для волосся, фото Kennedy News and Media

Одного разу стан Шафран настільки погіршився, що вона не могла бачити обома очима через сильний набряк обличчя. В результаті їй довелося провести два дні у лікарні.

"Я була повністю сліпа протягом двох днів. Ніколи більше цього не зроблю (фарбування)", - зізналася Шафран.

Нагадаємо, у Китаї пара боїться повертатися додому через дивні сліди на стелі: "Єдиною причиною цього..."

Раніше ми писали про те, що одесит вкрав черепаху у сусідки: виявився любителем екзотичної кухні.

Як повідомляв Знай.ua, дівчина купила банани в супермаркеті і побачила дике послання: маленькі лапки бігатимуть по всьому будинку