За час війни відомий реп-виконавець Потап потрапив у декілька гучних скандалів. Спершу українці накинулися на нього через виїзд за кордон, після вийшла неоднозначна пісня "Волонтер", а зараз артист знімає дивні ролики у соцмережах.

Співачка Оля Полякова в інтерв'ю з Дмитром Гордоном розповіла, у чому може бути причина дивної поведінки Потапа, а також його виїзда за межі країни. Її зізнання може шокувати багатьох українців, адже зірка стверджує, що репера могли залякати.

Потап, фото: Знай.ua
Потап, фото: Знай.ua

Потап не мовчав про війну і транслював військові дії у соцмережах, і цей факт, за словами Полякової, дуже не сподобався деяким особам із росії.

"Я Льоші казала при особистій зустрічі, що він великий, сильний чоловік та артист, заслужений! І люди йому не вибачили, що він довго був за кордоном. Хоча в Олексія з перших днів війни був найінформативніший блог в Instagram. Це було дуже круто, а потім щось сталося, і в мене є підозра, що його налякали. Деяким артистам дзвонили Тіматі з Кадировим і погрожували, як вони вміють: смертю, вбивством рідних, казали "знайдемо у будь-якій точці світу і поріжемо на міха", - розповіла Полякова.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Кадиров і Тіматі, фото з відкритих джерел
Кадиров і Тіматі, фото з відкритих джерел

Крім того, Полякова особисто знає артистів, яким дзвонили із погрозами, але не назвала імена. А саме про Потапа, зірка сказала, що не знає, чи зв'язувалися з ним путіністи.

"Ці артисти не злякалися і продовжили робити свою роботу, а деякі замовчали. Я абсолютно впевнена, що у будь-якої людини є право на страх. Люди різні і у них різне почуття самозбереження", - додала вона.

Нагадаємо, "Залітай гола на ракеті": українці засумнівалися в адекватності Потапа після душу в одязі та репу про Зеленського

Раніше ми писали про те, що друг Потапа "Позитив" хоче і далі записувати пісні російською мовою: "Не треба забувати"

Як повідомляв Знай.ua, Вова Дантес потрапив у ДТП і розповів про безпардонну фанатку: "Я в ах*рі, неприємна ситуація"