Українська телеведуча Маша Єфросиніна раніше часто проводила "іспити" для знаменитостей. Іспит – це відверта розмова, де зірки відповідають на запитання із сердець, не завжди легке питання.

У кріслі перед машею були і Оля Полякова, і Леся Нікітюк, і Назар Задніпровський, і Юра Горбунов... Усіх не порахувати. А одного разу гостем "Іспиту" став співак Дмитро Монатік (MONATIK).

Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua
Дмитро Монатік (MONATIK), фото: Знай.ua

В українців зібралося до нього багато питань, як і в Маші. Як, наприклад, чомусь Дмитро залишався за кордоном, коли в його країні йшла війна. MONATIK не побоявся розповісти правду.

Звістка про війну застала Дмитра із сім'єю у Барселоні. За кілька днів до повномасштабного вторгнення росії вони вирушили у відпустку, яка після 24 лютого, по суті, перетворилася на порятунок від обстрілів та ракет. Рішення залишитись за кордоном далося артисту непросто. З початку війни MONATIK активно займається просвітницькою, волонтерською та соціальною діяльністю. Лише у перші дні після 24 лютого він направив понад 2 000 000 гривень на гуманітарну допомогу (зараз ця сума значно більша), підтримує військових, дав уже три благодійні тури Європою, допомагає волонтерам, українцям, а також творчим людям.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Монатік. Фото: скрін youtube
Монатік. Фото: скрін youtube

"Вранці 24 лютого мене розбудила Іріша [дружина MONATIK – прим.ред.]. Вона сказала, що почалася війна і що наші українські міста бомбять. Емоції, які я тоді відчув, важко описати словами. Мене миттєво накрив синдром того, хто вижив. Хотілося терміново їхати. додому, бути корисним… Але переживання за сім'ю перекривали цей запал, адже я не міг залишити сім'ю в Європі… Якщо так сталося, я, як батько та чоловік, мав організувати їм побут, місце тимчасового перебування… І тільки після цього відразу повернувся В Україні з Іришею була одна валіза, двоє маленьких дітей і абсолютне нерозуміння того, що робити, як діяти чи куди їхати... Я просто не міг залишити їх напризволяще в такий складний час. Ми з Іринею відразу почали допомагати всім, всім, хто до нас звертався, витрачаючи власні кошти, допомагали волонтерам, своїй величезній команді та їхнім сім'ям, робили і продовжуємо робити все, що в наших силах, щоб допомогти людям і країні."

Але потім артист вирішив повернутися до України, залишивши сім'ю у безпеці.

Нагадаємо, що МONATIK розчулює українців новим кліпом, який присвятив своїй дружині.

Раніше повідомляли, що Monatik схопив хвилю хейту під час виступу в Одесі.