У своїх мемуарах The Woman in Me поп-ікон Брітні Спірс розкриває, що коли вона зустрічалася з Джастіном Тімберлейком, вона завагітніла від нього, але зробила аборт.

Частина фанатів виконавиці взагалі могла не знати, що молоді люди колись були разом. Проте зараз артистка заявляє, що цей момент застав її зненацька, але він не виявився трагедією, яка зіпсувала їй життя. Про це повідомляє People.

Брітні Спірс, кадр з інтерв'ю
Брітні Спірс, кадр з інтерв'ю

"Я дуже любила Джастіна. Я завжди очікувала, що якось у нас з ним буде сім'я. Але Джастін явно не був щасливий через вагітність. Він сказав, що ми не готові до дитини, що ми занадто молоді", - розповідає 41-річна Брітні Спірс.

Якби рішення залежало тільки від неї, за словами співачки, вона ніколи цього не зробила б. Але Джастін був певен, що не хоче бути батьком. Досі це є однією з найболючіших речей, яку вона колись переживала у своєму житті. Після розриву Спірс і Тімберлейка у 2002 році, вона стала матір'ю, народивши двох синів – Шона Престона, якому зараз 18 років, та Джейдена Джеймса (17 років) – від свого другого чоловіка Кевіна Федерлайна.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram
Брітні Спірс, фото: britneyspears/Instagram

Мемуари з'являться через два роки після того, як Спірс звільнили з-під опіки батька за рішенням суду, що тривало аж 13 років. Опікунство було припинено у листопаді 2021 року після пристрасних публічних свідчень Спірс у суді у червні 2021 року.

Нагадаємо, "в обмін отримав доступ до неї та її грошей": Брітні Спірс звинувачує Сем Асгарі у змові з її батьком

Як повідомляв "Знай.uа", після бійки Брітні Спірс довелося зашивати голову: стали відомі нові подробиці скандального розлучення

Знай.ua писав, Брітні Спірс знімає Сему Асгарі шикарну квартиру в найдорожчому районі Лос-Анджелеса