Популярний у соціальних мережах та на телебаченні український мольфар, астролог та переможець шоу "Битва екстрасенсів" Максим Гордєєв, який днями визначив, чи допомагає путін палестинським бойовикам, вирішив подивитися на долю російського президента.

Виявляється, що Володимир Путін вже зрозумів, що програв війну проти України, і тепер намагається залишитися в історії як ще один кровожерний правитель.

Про це український мольфар та екстрасенс Макс Гордєєв заявив в ефірі однієї з телепрограм.

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

За словами Макса Гордєєва, кривавий диктатор не вірить у перемогу росії. Все, що йому залишається, - знищити стільки, скільки він зможе.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Макс Гордєєв. Фото: Youtube
Макс Гордєєв. Фото: Youtube

"Не робіть ілюзій про те, що він вірить у перемогу. Його завдання – знищити стільки, скільки він зможе. Путін хоче увійти в історію, як це зробили Ленін та Сталін – фанатична історія", – сказав відомий мольфар.

Також він заявив, що у путіна серйозні проблеми з нервовою системою: "Він не вірить у перемогу - намагається хоч якось дожити. Бачу у нього серйозні проблеми з нервовою системою - дуже сильна параноя. Він хоче перемогти, але розуміє, що за Україну стало дуже багато людей і країн".

А ще варто нагадати нашим читачам, що Макс Гордєєв розповів про те, чи допомагає путін палестинським бойовикам. Карти показали мольфару, що представники ХАМАС зверталися до кривавого диктатора за порадами, які він надав.

Нагадаємо, відьма Марія Тиха пояснила, чи помре путін найближчим часом: "Закінчення війни у ​​2024 році".

Раніше повідомлялося, Стефанчук нагородив демонолога Веліара орденом "Гордість та Слава України".

Також, екстрасенс Гордєєв проговорився про те, чи причетний кривавий диктатор до бойовиків ХАМАС: "У путіна нічим допомагати, проте він...".