Відома українська "Бджілка" Аліна Гросу осоромилась перед своїми підписниками, відповідаючи на їх запитання. Артистка не розрізняє поняття сексуальна орієнтація та трансгендерність.

Про це розповідає блогер Богдан Беспалов.

У соціальній мережі Instagram співачку запитали про те, як вона ставиться до трансгендерів.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

"Якщо ви маєте на увазі, як кажуть не традиційної орієнтації - позитивно. В мене є друзі, знайомі, члени моєї команди. Це дуже творчі, креативні люди і здається в шоубізнесі багато їх. А ще з ними кайфово дружити. І хлопця не уведуть, і над бідами в коханні поплачите разом." - відповідає артистка.

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

Те, що Аліна підтримує ЛГБТ-спільноти і транслює це в маси, це добре, однак дівчина просто не розрізняє поняття "сексуальна орієнтація" та "трансгендерність".

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

"Якщо ти не розумієш різницю між трансгендерами та орієнтацією, зайди в гугл, це 2 секунди часу. Трансгендерність це не про "нетрадиційні" стосунки. Ну Аліно, ну котику мій, усі ми люди, але ну чому не звернути увагу на таке. Звичайно це зайди в гугл, це 2 секунди часу. але якщо ти зірка, маєш велику аудиторію - ти маєш хоча б трішки розбиратись, бути компетентною." - говорить Беспалов.

Нагадаємо, що трансгендери — люди, чия ідентичність не збігається з їхньою біологічною статтю. Це проявляється зокрема в тому, що чоловіки хочуть стати жінками і навпаки. А нетрадиційна орієнтація- це сексуальний потяг до людей своєї статі.

Нагадаємо, "Давно вже "морально впала" в очах українців": дружину Григорія Решетника захейтіли за поїздку до ОАЕ.

Раніше повідомлялося, Аліна Гросу зізналася, що так і не змогла знайти вихід: "Тату, я бачила в ньому тебе".

Також, "Бджілку" Аліну Гросу знайшли в траві з розкинутими ногами: "Я прийду навіть без шкарпеток".