Британський фанатик НЛО закликав короля Чарльза з'ясувати правду про активність інопланетян у небі.

Нік Поуп, колишній глава британського відділу НЛО, вважає, що монарх може відіграти ключову роль у запуску процесу розкриття інформації у Великій Британії. Він припускає, що король Чарльз міг би використати свої повноваження для тиску на уряд США, оскільки має прямий доступ до президента Байдена та його вищих посадових осіб.

Байден, фото з відкритих джерел
Байден, фото з відкритих джерел

Нік заявив: "Ось хтось, хто міг би взяти слухавку і сказати: подивіться, що відбувається у Сполучених Штатах. Він міг би попросити провести повний секретний брифінг".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Він також припустив, що король може запросити письмовий звіт своїх міністрів у парламенті Великобританії, заснований на оборонних наслідках непізнаних об'єктів у повітряному просторі Великобританії. Нік дійшов до того, що припустив, що Чарльз міг би надихнути своїх членів парламенту розпочати процес розкриття інформації у Великій Британії, вносячи на розгляд парламентські питання, аналогічно тому, що було розпочато у США.

НЛО, фото: Урі Геллар/Instagram
НЛО, фото: Урі Геллар/Instagram

Як тільки у Великій Британії з'явиться імпульс, депутати зможуть скористатися громадською думкою та змусити міністра оборони провести слухання. Нік також згадує в майбутньому фільмі, що через інтерес до НЛО, виявлений принцом Філіпом і лордом Маунтбаттеном, цілком імовірно, що Чарльз виявить інтерес до НЛО.

Король Чарльз III, кадр з відео
Король Чарльз III, кадр з відео

Нагадаємо, що руки короля Чарльза III опухли до розміру ковбасок на зустрічі з Макроном, лікар дав діагноз: "Результат туберкульозу".

Раніше ми повідомляли мумії НЛО насправді не інопланетяни: уфолог попередив, що це може бути дещо страшнішим.