Світлана Лобода — відома українська виконавиця, яка досі намагається переконати аудиторію в тому, що вона змінилася і більше не є "зрадницею" після кількох років роботи в РФ.

Артистка часто викладає будь-які публікації в соціальній мережі Instagram і в Telegram, де за її життям стежать понад 14 мільйонів людей. Зараз вона поділилася знімком, поставивши на ньому разом із дочками.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"У такий складний час моє єдине бажання – щоб наші діти росли у світі. Нехай усі війни закінчаться. Нехай усі діти будуть здорові", - заявляє Світлана Лобода.

Крім цього, вона, звичайно, хоче, щоб кожен з нас був щасливий. Українці не заслужили на те, що відбувається з нашою країною ось уже майже 2 роки, якщо не враховувати окупацію Криму, Донецька та Луганська...

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Лобода просить усіх і кожного цінувати кожну мить, щохвилини та кожного дня. Тим більше ніхто з нас не знає напевно, що нас чекає завтра.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

"Такі красиві дівчата, старша так подорослішала і стала такою красунею", "Здоров'я та спокійного сімейного життя", "Велике спасибі за допомогу харківським переселенцям", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Світлана Лобода заспівала російською мовою на концерті в Ніцці: у накидці з колекції "я патріотка"

Як повідомляв "Знай.uа", Даша Астаф'єва розповіла чомусь відкрито засуджує деяких артистів: "Я не хочу, щоб вони розчарувалися..."

Знай.ua писав, "Круто, що Лобода – українка": блогер Волошин розповів про допомогу співачки ЗСУ