Меган Маркл продемонструвала свій невимушений стиль подорожей, коли вона прибула до Атланти з принцом Гаррі після відпустки на Карибах.

Дівчина була одягнена у повсякденне чорне плаття-максі з дизайнерськими аксесуарами та сумку за 15 доларів.

Меган Маркл в аеропорту, кадр з відео
Меган Маркл в аеропорту, кадр з відео

42-річна герцогиня Сассекська, яка відвідала острів Кануан у Сент-Вінсенті та Гренадінах із 39-річним герцогом Сассекським, була одягнена у сукню з довгими рукавами від Bleusalt (220 доларів) і несла сумку з написом "Вершки островів", коли вона зійшла їхнього приватного рейсу.

Сумка, створена командою матері та дочки Алетеї та Берніс Джон із бутіка A&B, згідно з веб-сайтом Seven Council Fires Native Art, виготовлена ​​з перероблених мішків борошна марки Cream of the Islands.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Сумки Cream of the Islands, фото: Seven Council Fires Native Art
Сумки Cream of the Islands, фото: Seven Council Fires Native Art

Перероблений стиль швидко розпродався завдяки ефекту Меган, але версія більшого розміру все ще доступна за 10 доларів.

Маркл доповнила свою екологічно чисту сумку кількома явно дорожчими речами, одягнувши шаль Hermès Brides de Gala (1218 доларів) на шию та сандалії Oran від того ж французького будинку моди (700 доларів) на ногах.

Герцогиня Сассекська тримала в руці солом'яний капелюх, а волосся зачухала назад у вільний вузол, прикриваючи очі чорними сонцезахисними окулярами.

Нагадаємо, що "колишня" принца Гаррі вивалила про нього всю правду при своєму чоловікові: "Я просто жартую. Але він був чудовий".

Раніше ми повідомляли, що принцеса Діана дарувала синам фекалії собак, щоб збити з них королівську пиху: дворецький не зміг тримати язика за зубами.