Цілком можливо, що у багатьох людей повторюватимуться події, що відбулися у 2004 році на фазі Місячного затемнення.

У цей період не варто конфліктувати, вестись на провокації, і особливо при контакті з незнайомими людьми. Несприятливі будь-які ризиковані заходи, вживання алкоголю, надлишок їжі та важкі фізичні навантаження.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Цього тижня вам варто бути уважними до всіх справ, пов'язаних із прийняттям остаточного рішення, особливо якщо це стосується фінансових угод. Проблема полягає в тому, що в першій половині тижня ви перебуватимете в полоні ілюзій або власних фантазій, що не дозволить вам правильно оцінити ситуацію і ухвалити правильне рішення. Фінансове становище у цей час буде так само не стабільним, тому якщо ви не любите ризикувати і відчувати свою долю, то краще звести всі справи цього тижня до мінімуму.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Щоб вийти зі складної ситуації зверніться за підтримкою до іншої людини. Цього тижня зовнішні контакти з друзями, близькими людьми, а також тими, з ким вам не доводиться зазвичай часто спілкуватися, буду дуже важливим. Сприятливий тиждень для вирішення наявних проблем, налагодження відносин та пошуку виходу із ситуації. До кінця тижня дуже багато ваших проблем можуть або повністю вирішитися, або з'явиться чітка перспектива їх вирішення. Найголовніше, що вам необхідно зробити – це зберегти добрі стосунки з оточуючими.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для вас цей тиждень буде дуже успішним. Вам вдасться вигідно провести будь-яке рішення або зробити угоду, що дозволить не тільки покращити своє матеріальне становище, але також відчути себе більш комфортно, отримати матеріальне задоволення. Основний успіх цього тижня лежить більше не у сфері фінансів, а у сфері відносин. У вас є хороша можливість налагодити стосунки в сім'ї, причому це станеться природним шляхом і не вимагатиме від вас великих зусиль, вам необхідно лише бути присутнім у потрібному місці в потрібний час.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку тижня збільшиться кількість контактів з друзями, і хоча це трохи відволікатиме вас від повсякденних справ, проте, вам варто приділити їм увагу, оскільки це дасть вам необхідний заряд позитивних емоцій. Починаючи з середини тижня, почнуть активно проявляти себе турботи матеріального характеру та справи вдома, тому вам не вдасться відпочити. Зате ви зможете упорядкувати своє домашнє господарство, а також цей час сприятливий для налагодження фінансів, можна розраховувати на стабільність і впевнене поліпшення ситуації.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Події цього тижня розвиватимуться дуже динамічно, переміщуючи вас з одного поля на інше. Вам варто бути дуже уважним, щоб не прогаяти вдалий момент і реалізувати свої бажання. І хоча успіх цього тижня посміхнеться практично всім, використовувати його вдасться тільки тим, хто буде до цього років і зможе докласти трохи і своїх зусиль теж.
Також вам варто розраховувати тільки на себе і прислухатися до свого внутрішнього голосу, виключивши з уваги поради з боку.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам варто подолати свої страхи і сумніви, і взяти себе в руки, тільки так ви зможете хоч щось зробити, в іншому випадку ви так і залишитеся на тому ж самому місці, що і зараз, поступово потопаючи в болоті, що оточує вас, що аж ніяк не є найкращим рішенням. Зберіться і зробіть рішучий крок, будьте відважними і ініціативними, тоді дуже скоро ви помітите, що труднощі, що виднілися попереду, насправді не є такими. Надихнувшись вашим прикладом до вас скоро приєднаються прихильники та помічники.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У домашній обстановці може початися безлад, тому що ви втратите свою початкову хватку і прагнення до чіткості та визначеності. Сумніви, які можуть почати вас відвідувати, а також різні бажання призведуть до того, що ви не зможете вирішити для себе, що робити зараз, а що залишити на потім. Властиві вам метання на даний момент призведуть до неможливості робити щось серйозне. Довіртеся своєму серцю і робіть вибір у тому напрямку, куди лежить ваша душа, принаймні це принесе вам моральне задоволення.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Ваша енергія цього тижня може перебувати у стані розбалансування. Вам необхідно поєднати в собі два протилежні напрямки: матеріальний і духовний бік свого життя, прагнення почуттів та романтики та прагнення фінансового успіху. Ви можете вибрати щось одне, але якщо зупиніться на хвилинку, все зважите та обдумаєте, то зможете успішно рухатися в обох цих напрямках. Вам потрібно лише набратися сил і зробити правильний розподіл своєї енергії між одним та іншим.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Початок тижня для вас буде тихим, спокійним і спокійним. Насолоджуйтеся цим моментом і запасіться енергією спокою та умиротворення, оскільки, починаючи з другої половини тижня, життя стане значно динамічнішим. Зміни будуть пов'язані здебільшого з романтичною сферою вашого життя.
Нові емоції і почуття можуть наповнити вас, але перш вам доведеться вирішити питання з тими відносинами, що є зараз, змінити свою позицію, перебудується, щоб впустити в своє життя нову хвилю почуттів, дозволити їм впливати на вас і змінити ваше життя.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Не робіть необачних вчинків, все, що ви робите, має відповідати певному внутрішньому плану, ви повинні дотримуватися якоїсь мети, тоді ви можете розраховувати на успіх та підтримку вищих сил у ваших починаннях. Загалом тиждень буде досить гармонійним та сприятливим, у вас з'явиться можливість реалізувати себе. Справи, розпочаті в другій половині тижня, будуть дуже успішно розвиватися, але тільки в тому випадку, якщо ви не імпровізуватимете, а станете робити все так, як воно того вимагає.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На початку тижня можуть прокинутися у вас колишні почуття, стосунки з близькою людиною засяють новими фарбами, що наповнити ваше життя приємними моментами, а вам дасть додаткове джерело сил, яке, до речі, вам може стати у нагоді. Друга половина тижня буде для вас досить активною, ви будете схильні до нових починань, генерації ідей, що потребує певної внутрішньої напруги.
У своїх починаннях ви можете спиратися на сім'ю. Справи у другій половині тижня будуть успішними.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вам потрібно бути дуже зібраним протягом цього тижня, не варто розслаблятися. Ймовірно, незабаром ситуація стане нестабільною і може вийти з-під вашого контролю. Зміни, що відбуваються, можуть нести дуже небезпечний відтінок для вашого благополуччя і стабільності, тому вам необхідно бути уважним і розсудливим. Виявіть не тільки стійкість, але й гнучкість свого розуму, щоб у потрібний момент підлаштуватися під поточний стан речей і пройти цей нехай з мінімальними втратами для себе.

Нагадаємо, що щасливчики місяця: яким знакам усміхнеться доля, а хто терпітиме невдачі та поразки.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на жовтень-2023 для всіх знаків Зодіаку: повний крах Львів, неймовірний успіх Водоліїв та суєта Овнів.