Співачка Оля Цибульська показала, що зовсім не боїться залишитися без світла та натякнула на поповнення у разі тривалих відключень електроенергії.

У своїй інстаграмі Оля називає путіністів ідіотами, які прорахувалися в тому, що без світла через дев'ять місяців народиться "мільйон бандерівців".

Оля Цибульська. Фото: скрін youtube
Оля Цибульська. Фото: скрін youtube

Вони хочуть залишити нас без світла. Ідіоти. Так, через 9 місяців народиться мільйон бандерівців. Слава Україні! - сказала Цибульська.

Також співачка написала, щоб українці залишали у коментарях вогник, аби довести, що їм нас не зламати. "Щекавиця темряви не боїться" , - написала Цибульська.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya/
Оля Цибульська. Фото: instagram.com/cybulskaya/

У коментарях поділилися своїми методами розваг без світла.

"Без світла співатимемо і розповідатимемо різні історії, гратимемо ігри й мріятимемо, що робитимемо після перемоги. Слава Україні", "Прошу вибачення, маленька поправочка, не мільйон - а мільйони", "Римантично сидітимемо при свічках і розповідатимемо чудові історії про Як орки доходи пачками", "Хай знайдемо чим зайнятися, аби війна швидше скінчилася", - написали в коментарях.

Оля Цибульська, коментарі. Фото: instagram.com/cybulskaya/
Оля Цибульська, коментарі. Фото: instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, що Оля Цибульська присоромила Олега Скрипку після слів про фемінізм: "Ще один Іво Бобул".

Раніше ми повідомляли, що Оля Цибульська підколола Надю Дорофєєву, українці під столом від сміху: "Неприємна жінка".

Також стало відомо, що Оля Цибульська розпочала примусову українізацію для всіх: "Бо світло сильніше за темряву".