Українська блогерка та ведуча Даша Ульянова, про яку українці дізналися після романтичного шоу "Холостяк" з Максом Михайлюком, вище задерла халатик, оголивши стрункі ніжки.

Даша Ульянова зробила сміливі кадри та зачарувала своїми формами під білим халатиком.

Даша Ульянова, фото: Instagram
Даша Ульянова, фото: Instagram

У своєму повідомленні на Instagram дівчина вирішила поміркувати про те. чи слід припиняти стежити за собою під час війни.

А ви теж почали відкладати життя на потім? Як часто переконуєте себе в тому, що безліч повсякденних речей стали "не на часі"? Ми всі зараз катаємося на емоційних гойдалках, забуваючи про здоров'я, красивий вигляд і власний комфорт - написала дівчина.

Популярні новини зараз
Власників банківських карток попередили: готуйтесь втратити частину заощаджень Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Дівчина зазначила, що прочитала у когось цікаву цитату: "Недоглянуте тіло, брудне волосся чи поламані нігті не прискорять перемогу. А хіба що остаточно доб'ють вашу психіку ", і після того повернула своє життя у звичне русло.

Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Даша Ульянова. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

У коментарях погодилися з Дашею, і заявили, що справді відкладають усі на "після перемоги".

"Точно. Все потім - після перемоги. Але трішки починаю повертатися до улюбленої справи", "Яка ви гарна" , - написали у коментарях.

Даша Ульянова, коментарі. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/
Даша Ульянова, коментарі. Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa/

Нагадаємо, що переможницю шоу "Холостяк" Дашу Ульянову знайшли у центрі міста всю червону: "Висіти десь".

Раніше ми повідомляли, що хоч у одного "Холостяка" все гаразд: пілот Макс Михайлюк знову стане татом.

Також стало відомо, що колишня Макса Михайлюка з "Холостяка" Даша Ульянова показала, що виходить за гроші: "Щось дитяче, вразливе відчувається".