У багатьох українців вдома завалялися старі та вже непотрібні речі, ще з часів CРСР. Зокрема, новорічні іграшки, якими наряджали ялинку у минулому. Виявляється, зараз за них можна отримати непогані гроші.

Колекціонерів дуже цікавлять старі радянські іграшки, тому вони готові заплатити за них чималі суми, завдяки чому українці мають шанс заробити. Ціни на різні види ялинкових прикрас можуть відрізнятися залежно від їх розміру, якості, матеріалу виготовлення, унікальності та інших факторів.

Наприклад, лот з іграшкою "Вежа" виставили на аукціоні за 6 300 гривень, але це одна з найбюджетніших пропозицій.

Продаж новорічних іграшок СРСР, скріншот
Продаж новорічних іграшок СРСР, скріншот

Якщо у вас завалялися вдома іграшки "Гірлянди" або "Дід Мороз та Снігуронька" 1974 року, то вдасться заробити значно більше. На аукціоні виставили цінник у розмірі 15 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Продаж новорічних іграшок СРСР, скріншот
Продаж новорічних іграшок СРСР, скріншот

І найдорожчий лот, який пропонують колекціонерам - це іграшка зі скла "Витязь на роздоріжжі" на прищіпці. Власник готовий продати скарб за 40 тисяч гривень.

Продаж новорічних іграшок СРСР, скріншот
Продаж новорічних іграшок СРСР, скріншот

Варто зазначити, на таких аукціонах можна продати і придбати багато речей часів СРСР, які з роками набувають все більшої цінності - посуд, канцелярію, нагороди і навіть старі меблі.

Раніше ми писали про те, що дві пенсії за маленьку монетку: як виглядають 5 копійок, які коштують тисячі гривень.

Як повідомляв Знай.ua, блогери помили легендарний Mercedes-Benz, який 60 років простояв у гаражі: такого сюрпризу ніхто не чекав

Також портал Знай.ua писав, що знайшли ці монети - зірвали куш: колекціонери готові міняти хрусткі купюри на старі копійки.