Українська артистка із "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару з травня місяця є нареченою свого коханого британця. Нещодавно вона розкрила, що весілля буде у травні наступного року, а зараз назвала країну, де відбудеться урочистість.

Про це Сопонару розповіла у студії ранкового шоу "Сніданок. Вихідний". Так, парочка вже активно готується до весілля – обирає локацію, складає список гостей. Подію Різ та Ірина хочуть відсвяткувати в Україні.

Сопонару з нареченим, фото Instagram
Сопонару з нареченим, фото Instagram

Артистка наголосила, що багато її друзів не можуть виїхати за межі України, а сторона нареченого з Великобританії приїде до них, якщо не побоїться через війну.

"Буде тут, в Україні. Ми нікуди й не їздили. Ми коли з ним познайомилися, він уже тут жив. Ми вирішили, що ми нікуди не хочемо переїжджати, ми тут. Тому що мої гості, в основному, не виїзні, тому весілля буде тут. А з Англії, хто наважиться приїхати, хто не побоїться", - сказала вона.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Також Сопонару в ефірі похвалилася обручкою, з якою коханий робив їй пропозицію. Вона назвала її "найкрасивішою, яку бачила у своєму житті".

Обручка Сопонару, кадр з відео
Обручка Сопонару, кадр з відео

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" з пробитим носом похвалилася відпочинком: "А у нас війна!"

Як повідомляв Знай.ua, "Коли весілля?": зірка "Квартал 95" Ірина Сопонару розкрила плани на нареченого-іноземця

Також портал Знай.ua писав, що Іра Сопонару з "Жіночого кварталу" нарешті показала сестру, яку ніхто раніше не бачив: "Слава Ісусу Христу"