Скандальна співачка Таїсія Повалій, яка на День Незалежності України отримала громадянство рф і зрадила Батьківщину, поскаржилася на свою "переколоту" зовнішність.

Достатньо лише поглянути на обличчя Повалій, щоб зробити висновок, що вона частий гість у кабінеті у хірурга, проте вона поскаржилася саме на біополімерний гель, про наслідки введення якого вона не знала. Про це написали низка росЗМІ.

Таїсія Повалій, Скрін, Instagram
Таїсія Повалій, Скрін, Instagram

Виявилося, що співачка однією з перших наважилася ввести собі в обличчя цей препарат, через що її зовнішність змінилася назавжди - одна щока стала більшою за іншу.

"Я однією з перших постраждала. Мені ввели біополімерний гель. Тоді ще не було сучасних засобів, наприклад, гіалуронової кислоти. Але з'явився цей гель. І ми всі дружними рядами пішли його колоти. А він не розсмоктується. Але тоді ми про це не знали", - поскаржилася вона.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Повалій звинувачує у всьому горе-лікаря, який неправильно провів процедуру. Асиметрія на обличчі з'явилася через різні дози гелю. При цьому навіть хірург не може виправити помилки, за словами Повалій.

"Він у мене з часом зрісся з м'язами. Прибрати його тепер неможливо. Отак і живу. Це все видно: ліва щока у мене більша за праву. Я вже пристрастилася і вирівнюю цю ваду за допомогою гриму. Доводиться трохи довше робити макіяж", - додала зрадниця.

Таїсія Повалій на роств
Таїсія Повалій на роств

Нагадаємо, зрадниця Повалій остаточно зреклася України: отримала громадянство у сакральний день

Раніше ми писали про те, що шоу на кістках: Шепелєв приїхав до Маріуполя для зйомки свого проекту з тваринами

Як повідомляв Знай.ua, шанувальник росії, який виріс в Україні: Гоша Куценко приїхав до "ДНР" розважати окупантів