Алла Пугачова — неймовірно відома російська виконавиця, яка одним із перших засудила початок повномасштабної війни окупантів проти нашої країни.

Вона, разом із чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, успішно виїхала з країни, оселившись в Ізраїлі на довгі місяці. Але зараз там відбувається те саме, що й в Україні. Тому Алла Пугачова шукає "нову хату" і, як повідомляють російські ЗМІ, вона перебралася на Кіпр, де купила будинок на березі моря ще 2017 року. У неї, до речі, є громадянство.

Алла Пугачова, кадр із виступу
Алла Пугачова, кадр із виступу

Найближчий рік артистка проведе саме там. Максим Галкін у цей час вирушив у тур, але після нього обов'язково повернеться до дружини та дітей. Нещодавно чоловік уже провів кілька концертів — у Лімасолі (Кіпр) та у Варшаві (Польща). Далі концерт у Кишиневі.

Кумедний момент відбувся на виступі у Польщі. Хоча хтось може навіть відчути гордість. А все через те, що Максим Галкін заспівав українською мовою хіт "Піду втоплюсь у річці глибокій".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Галкін та Пугачова. Фото Instagram
Галкін та Пугачова. Фото Instagram

Цей факт когось потішив (як, наприклад, глядачів у залі — вони аплодували стоячи), когось розлютив — у коментарях багато людей, які не згодні з тим, що Галкін має перебувати в українському інформаційному просторі.

Нагадаємо, "просить її не чіпати": мати Пригожина хоче залишитися під обстрілами, аніж повернутися до Росії

Як повідомляв "Знай.uа", "помагатиму по-іншому": Максим Галкін розповів чи піде воювати за країну, в якій зараз живе

Знай.ua писав, Алла Пугачова вперше розповіла, що її розлютило при першій зустрічі з Максимом Галкіним: "Він не відвів очей"