Згідно з заявою Amazon, вже в квітні 2024 року розпочнеться прем’єрний показ серіалу Fallout.

Цей серіал є унікальною екранізацією популярної франшизи відеоігор Bethesda. Прем’єра серіалу вийде ексклюзивно на Prime Video 12 квітня 2024 року.

Прем'єра "Fallout".Фото: скрін відео
Прем'єра "Fallout".Фото: скрін відео
Прем'єра серіалу. Фото:скрін

Дата прем’єри вибрана не випадково – серед поціновувачів гри, цей час знаменує початок Великої війни, яка перетворить світ в ядерну пустоту. Для прихильників дата виходу серіалу має навіть сакральне значення.

Гейм-директор та виконуючий директор Bethesda Том Ховард брав участь у створенні як продюсер, тому він найкраще знає, як передати атмосферу гри. У серіалі знімались досить популярні актори: Уолтон Гоггінс, Елла Парнел, Кайл Маклахен та інші.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

Компанія Amazon дала уточнення, що сюжет серіалу буде розгортатися у майбутньому, у пост апокаліптичній версії міста Лос-Анджелес. Продукт буде розглядатись як канонічне доповнення до франшизи гри. Наразі не відомо, скільки серій буде в серіалі, та яка графіка буде там присутня. Трейлер також поки що світу не показали. Тому, залишається тільки чекати.

Fallout.Фото: скрін відео
Fallout.Фото: скрін відео
Кадр гри Fallout. Фото: скрін

Про початок розробки серіалу по сюжету даної відеогри стало відомо ще в 2020 році. Тоді Amazon почала роботу під керівництвом Джона Нолана та Лізи Джой. Вже через рік дали першу характеристику майбутньому серіалу. Ліза Джой написала, що цей серіал "ексцентричний, забавний, божевільний, ви такого точно не бачили2. Відомо, що зйомки першого сезону почалися ще 5 липня минулого року.

Нагадаємо, портал Знай інформував, екранізація "Bioshock": фанатів приголомшили роботою над легендою

Раніше на порталі Знай повідомлялося, не український залізопуз, але теж круто: фанатам "Hogwarts Legacy" запропонували осідлати дракона

Також, наш портал інформував, доведеться зашивати рота: новий трейлер "розумного" горору "Don't Scream" - від туалету далеко не йдемо